Foto: Bobo
Profile picture for user Nika Vajnhandl Nika Vajnhandl
Ustvarjeno dne
Sre, 1.9.2021 15:17
Črnovaško cesto bodo prenavljali še dve leti. Pri Ljubljanskem potniškem prometu so poskrbeli, da bodo otroci vseeno imeli prevoz do šole.

Tudi v času, ko je zaradi prometne in komunalne ureditve Črnovaške ceste promet na tem območju oviran, bodo na javnem podjetju Ljubljanski potniški promet zagotovili prevoze šoloobveznih otrok z avtobusi LPP

Z današnjim dnem je uvedena začasna šolska linija Osnovna šola Prule/Osnovna šola Oskarja Kovačiča – Lipe – Hauptmanca – Osnovna šola Prule/Osnovna šola Oskarja Kovačiča.

Da bodo otroci lažje prišli v šolo

Zaradi del na Črnovaški cesti je linija 19 B začasno ukinjena, nova šolska linja pa bo potekala po obvozni trasi po Brglezovem štradonu

S tem bodo otrokom, ki obiskujejo Osnovno šolo Oskarja Kovačiča in Osnovno šolo Prule, zagotovili prevoz do šole in domov.

Vir: Ljubljanski potniški promet

Linija ni namenjena le otrokom

Omenjeno šolsko linijo bodo lahko uporabljali tudi ostali potniki, ki potujejo proti Ljubljani in nazaj, kar pomeni, da bodo lahko vstopili na šolski avtobus, ki bo vozil po voznem redu, ki ga najdete na spletni strani Ljubljanskega potniškega prometa.

Starejše novice