Rebeka Sivka
Tor, 1.2.2022 14:48
Nanovejša pogruntavščina je testiranje na koronavirus v udobju doma. Brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi bo namreč v Ljubljani ponujal tudi Wolt.

Wolt je združil moči s podjetjem Alfa Estetica in svojim uporabnikom v Ljubljani omogočil testiranje s hitrimi antigenskimi testi.

»Usposobljeno zdravstveno osebje bo izvajalo testiranje na domu vsak dan od 9. do 19. ure, medtem ko rezultat za hitri test prejmete v roku ene ure od odvzema brisa.

Uporabniki lahko v aplikaciji oddajo prednaročilo za testiranje za točno določen termin oziroma oddajo naročilo, aplikacija pa izpiše predviden čas prihoda,« so sporočili iz podjetja Wolt.

Storitev še še ne bo na voljo po vsej Ljubljani

V prvi fazi bo testiranje na voljo uporabnikom na območju centra Ljubljane, Šiške in Bežigrada, in sicer od 9. do 16. ure, pozneje pa se bo razširilo na celotno dostavno območje Ljubljane in bo potekalo od 9. do 19. ure.

Usposobljeno zdravstveno osebje bo z vso potrebno opremo prišlo na naslov uporabnika in izvedlo testiranje na domu oziroma pred vhodom, odvisno od uporabnikove želje.

Število tehnikov na terenu se bo tedensko prilagajalo glede na povpraševanje, vsem uporabnikom pa bo na voljo tudi brezplačna dostava.

Predložiti je treba veljavno kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument.

Pridobite lahko tudi kodo

Na elektronski naslov lahko uporabniki prejmejo tudi QR-kodo in potrdilo izvajalca v slovenskem ter angleškem jeziku.

To kodo lahko pridobijo s predhodno registracijo na tem spletnem portalu. Namen registracije na omenjen portal prinaša končnemu uporabniku hitrejše dostop do izvida s QR-kodo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice