Vir: Facebook - Bine Volčič
Ljubljanainfo
Pet, 26.5.2023 20:37
Sedaj je znano ime posestva, na katerem bo Bine Volčič skupaj z ženo razvajal svoje goste.

Kot smo že poročali, se v Motovilcih na Goričkem pripravlja prav posebna podeželska kulinarika izpod rok vrhunskega kuharskega mojstra Bineta Volčiča.

Na posestvu v Motovilcih bosta Bine Volčič in njegova žena gostom domačije poleg izvrstne hrane poskušala pokazati tudi neokrnjeno naravo in jim predstaviti neverjetna doživetja ter dogodivščine, ki jih nudi Prekmurje.

Sedaj je končno znano tudi ime posestva, na katerem bosta Bine in njegova žena razvajala goste. Kot sta razkrila na družbenem omrežju Instagram, se bo posestvo imenovalo Monstera posestvo.

Spomnimo ...

Kulinarični turizem bo zaživel ob koncih tedna, ko bodo gosti od petka do nedelje doživeli pristen odklop od sveta: »Želim si, da v ponedeljek, ko ti ljudje, ko spet pridejo v realni svet, v službo, rečejo: 'Kaj pa se mi je zgodilo ta vikend? Vau, top',« je takrat svoje načrte razložil Volčič.

Kot je nedavno sporočil Bine Volčič, doživetju v Motovilcih z ženo rečeta '4x4', saj štirje udeleženci pod njegovo taktirko v štirih urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov.

Starejše novice