oglasniprispevek1
Sre, 24.5.2023 09:15
Bi želeli izvedeti več o skupni kmetijski politiki 2023 – 2027 in o drugih temah s področja kmetijstva? Prisluhnite priznanim govorcem na drugi konferenci Zdravje v naših rokah.

TV Idea v sklopu projekta Zdravje v naših rokah pripravlja drugo konferenco, na kateri bodo govorci in povabljeni gostje iz kmetijskega sektorja predstavili drugi del Strateškega načrta Skupne kmetijske politike Evropske unije 2023-2027 za Slovenijo.

Govorci bodo spregovorili o pomembnosti vpeljave kakovostne lokalno pridelane hrane v institucije, s poudarkom na vzgojno-izobraževalnih institucijah ter poudarili pomen izobraževanja mlajših generacij o prehranski varnosti. 

Spregovorili bodo tudi o trženju na kmetijah, ki lahko kmetom pomaga do vzpostavitve sodelovanja z institucijami in tudi na potrošniškem trgu.

Konferenca poteka na Socialni kmetiji Korenika v Šalovcih

Pridružite se nam in si oglejte prenos v živo!

Dogodek poteka v sodelovanju z Ministrstvom Republike Slovenije za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. 

V zanimivih razpravah bodo naši sogovorniki številni strokovnjaki in pridelovalci iz lokalnega okolja. 

Sofinancira Evropska unija. Vendar so izražena stališča in mnenja zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ne odražajo nujno stališč in mnenj Evropske unije. Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija, niti organ, ki dodeli sredstva. 

Starejše novice