Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pon, 21.8.2023 07:15
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 21. avgusta 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Izogibajte se razmišljanju o problemu, ki vas danes čustveno spravlja v negativno stanje, dragi oven. Dvomi o vašem ugledu ali karieri vas lahko zdaj subtilno prizadenejo in vplivajo na vaše razpoloženje.

Interakcije z ljudmi v vašem življenju so lahko nejasno nezadovoljive, vendar upoštevajte, da morda ne sprašujete pravih stvari ali se ne izražate neposredno. Ko dan napreduje, bo nas vas vplival kvadrat Venera-Jupiter in verjetno je najbolje dvakrat premisliti, preden postanete ekstravagantni. 

Bik

20. april - 20. maj

bik

Ljudje se v prvi polovici dneva zdijo nekoliko krhki, ko gre za njihov ego, dragi bik. Vaš primarni podporni sistem, družina in baza delovanja so v teh dneh bolj osredotočeni in pogosteje se držite blizu doma ali z znanimi stvarmi in izkušnjami.

Pluton v vašem pustolovskem sektorju lahko danes povzroči nekaj nemira. Niste povsem prepričani o tem, kaj si želite, in nepotrpežljivost lahko povzroči nesoglasja ali razdražljivost. 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Danes lahko pride do težav pri prenašanju vašega sporočila na mestih, dragi dvojčki. Ponavadi pritegnete hvaležnost za svoj komunikacijski slog ali stvari, ki jih poučujete in delite, vendar je lahko vaša interakcija motena.

Intimno razmerje ali vaše potrebe in želje morda zdaj vplivajo na vašo pozornost, zaradi česar se težko osredotočite na naloge, ki jih imate. Morda bi bilo najbolje, da pomembne odločitve preložite, če je to mogoče. 

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Tolažilne in znane dejavnosti izboljšajo vaše razpoloženje, saj je luna velik del dneva v vašem domu in družinskem sektorju, dragi rak. Kasneje danes pa se Luna usmeri v vaš sektor veselja in želja po uživanju in izražanju prevladuje.

Vendar pa so današnji tranziti nekoliko izbirčni. Vaše vrednote in mnenja se zdijo v nasprotju z drugimi, zato je dobra strategija, da ohranite nekaj čustvene distance do ljudi, ki vas motijo. 

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Danes bodite pozorni na subtilne bitke za prevlado, dragi lev, saj vas po navadi ne pripeljejo nikamor. Okolje okoli vas se lahko spremeni na majhne, a moteče načine, zaradi česar se morate prilagoditi ali prilagoditi.

Morda čutite obotavljanje in se ubadate z dvomom vase, čeprav ste te dni na splošno zelo samozavestni. Zdi se, da vas preteklost zdaj vleče vase ali pa ste do nekoga sumničavi, kar omadežuje nekatere vaše interakcije.

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Luna v vaši stabilni sončni drugi hiši večji del dneva vas spodbuja k tempu, draga devica, in to je prijetno! Kasneje danes vaša radovednost raste in bolj vas zanima diverzifikacija. Kljub temu je to dan, ko se lahko pojavijo majhne ovire.

V resnici so lahko zamude ali obotavljanje prikriti blagoslovi, saj vam omogočajo, da spravite stvari nazaj na pravo pot ali naredite prilagoditve, ki izboljšajo vaše življenje. Želja po umiku ali obdržanju zase je lahko v nasprotju s tem, kar drugi želijo ali pričakujejo od vas. 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Zaradi današnjega manjšega izziva Sonce-Pluton, draga tehtnica, je lahko težko stopiti korak nazaj in pustiti drugim prostora, ko se počutite negotove. Vendar je nujno, da se občasno opustite. Vaša družabna stran je na splošno oživljena in prebujena, toda danes ste morda neodločni, negotovi, ali se želite družiti.

Negotovosti lahko pridejo v ospredje, nekateri dvomi ali skrbi pa vam lahko preprečijo naravno interakcijo. Če je vzdušje kaotično, bi lahko zamudili pomembne podrobnosti. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Luna preživi dober del dneva v vašem zasebnem sektorju, dragi škorpijon, vi pa se ohranjate nižje. Kasneje danes se Luna premakne v vaše znamenje in vi boste prišli iz svoje lupine. Kljub temu današnje energije niso idealne za jasnost ali občutek premikanja naprej.  

Velike zamisli so zdaj vznemirljive, toda ker še niste v položaju, da bi videli, kaj je resnično izvedljivo, je smiselno, da prihranite podrobnejše oblikovanje za bolj organiziran in previden čas. 

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Luna preživi dober del dneva v vašem sektorju prijateljev in idealizma, dragi strelec, vi pa želite prepustiti pozitivno energijo. Kljub temu so zaznave glede današnjih tranzitov nekoliko nejasne in posledično se lahko počutite v negotovosti.

Okoliščine so takšne, da boste morda morali izbirati med tem, ali boste varno igrali stvari ali pa se izognili težavam. Potrudite se, da ne razmišljate o tem, česar o neki situaciji ne veste, ker se boste danes nagnjeni k temu, da se spotaknete. 

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Luna preživi dober del dneva v vašem sektorju uspešnosti in vas opominja, da se posvetite svojim praktičnim prioritetam, dragi kozorog. Kasneje danes skušate začasno opustiti odgovornosti, da se lahko razstrupite in razbremenite s premikom Lune v vaš socialni sektor.

Kljub temu vas lahko današnji manjši izzivalni aspekt Sonce-Pluton napelje k temu, da opazite majhne težave v svojem življenju, in obstaja nekaj nagnjenosti k skrbi. Izogibajte se pretiranemu analiziranju ali iskanju težav tam, kjer jih ni. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Luna preživi dober del dneva v vaši solarni deveti hiši, dragi vodnar, in vaš svobodni duh je v polnem razmahu. Kasneje danes vas premik Lune na vrh vaše sončne karte spominja na vaše dolgoročne cilje ali ugled.

Z vidikom Sonca in Plutona, ki je danes v igri, se lahko pojavijo neprijetni materiali iz preteklosti ali pa ste negotovi glede svojega naslednjega koraka, zlasti v zvezi. Lahko pride do notranjih nemirov in čutite lahko, da vas okoliščine ali ljudje ovirajo.

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Današnji aspekt Sonca in Plutona lahko povzroči napetosti ali zamere, drage ribi. Morda boste morali opustiti težnjo po bdenju nad svojim družabnim življenjem, če se pojavi.

Tako lahko v nego zase vložite več sebe. Luna je še naprej v vaši solarni osmi hiši dobršen del dneva, zaradi česar ste skriti in osredotočeni na svoj notranji svet. Toda kasneje danes se vaš fokus obrne navzven. 

Starejše novice