Bine Volčič (foto: Mediaspeed)
Ljubljanainfo
Čet, 28.9.2023 10:13
Iz komercialne televizije POP TV so nedavno sporočili, da prihaja do kadrovskih sprememb pri priljubljenem kuharskem šovu Masterchef - odhaja nihče drug kot chef Bine Volčič.

Na komercialni televiziji POP TV se že kmalu obeta nova, že 10. sezona priljubljenega kuharskega šova MasterChef Slovenija, ki pa bo tokrat precej drugačna od preteklih oddaj.

Bine Volčič zapušča Masterchef

Ustvarjalci oddaje so v izjavi za javnost nedavno sporočili nepričakovano novico, da bo prišlo v novi sezoni do odmevnih kadrovskih sprememb med sodniki, in sicer Bineta Volčiča ne bo več v šovu.

»V prvih treh sezonah so jedi ocenjevali Alma, Luka in Karim, zadnjih šest sezon so tekmovalce spodbujali, jim svetovali in jih ocenjevali Luka, Karim in Bine. Po šestih sezonah in 165 posnetih oddajah Bine zapušča mesto sodnika,« so sporočili iz POP TV.

»Me kar malo stiska in bom zagotovo zelo pogrešal moja somentorja Luko in Karima«

Kot je bilo še zapisano v izjavi za javnost, se ustvarjalci oddaje MasterChef Slovenija niso sami odločili, da spremenijo sodniško trojico, temveč je to odločitev oziroma željo, da zapusti šov izrazil Bine Volčič sam.

Razlog za odhod pa je predvsem v tem, da se je vrhunski kuharski chef nedavno preselil na Goričko, kjer ustvarja popolnoma novo kuharsko zgodbo, ki se ji želi v prihodnje še bolj posvetiti.

»Letos poleti sva z ženo Katarino začela na Goričkem na polno kulinarično razvajati goste in zato bo morala moja televizijska duša dati prednost najinemu Posestvu Monstera. Žal sočasno snemanje oddaje MasterChef Slovenije tudi zaradi oddaljenosti ni mogoče, saj se že od srede v kuhinji pripravljamo na prihajajoči 'Vikend oddih' ali na kuharske dogodke 4x4.

Ker se po šestih sezonah snemanja ni enostavno posloviti, me kar malo stiska in bom zagotovo zelo pogrešal moja somentorja Luko in Karima, pa tudi kamere in celoten televizijski adrenalin,« je ob odhodu iz šova za Slovenske novice dejal Bine.

Kuharski chef je hkrati dodal, da bo oddajo MasterChef Slovenija kljub odhodu tudi letos spremljal in verjame, da bo ponovno polna izzivov in kulinaričnih novosti.

Na POP TV pa so med tem glede novega sodnika še skrivnostni. 

Starejše novice