Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Čet, 22.2.2024 07:58
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za četrtek, 22. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Ker ste danes nagnjeni k nesorazmernosti, dragi oven, si prizadevajte biti uravnoteženi in diskretni, saj vam drugače lahko stvari pobegnejo. Želja po nečem novem je močna, vendar drugi del vas ni popolnoma pripravljen na raziskovanje.

Pravi čas je, da raziščete svoje možnosti, vendar bi morale velike odločitve verjetno počakati na bolj uravnotežen čas. Prav tako je dober dan za razširitev vaših pogledov na situacijo - super je, če se naučite novih stvari. Luna preživi dan v vašem ustvarjalnem sektorju in spodbuja osredotočenost na bolj igrive, prijetne in zadovoljujoče elemente vašega življenja.

Prav tako ste nekoliko bolj vloženi v to, kaj vas dela edinstvene in ali vas drugi vidijo zaradi teh stvari ali ne. Razmišljanje o načinih za izboljšanje bolj spontane, ustvarjalne in zabavne strani vašega življenja je primerno zdaj.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Luna preživi dan v vašem domu in družinskem sektorju, dragi bik, in vas opominja, da se upočasnite in posvetite več pozornosti temu, kar potrebuje vaše srce. Vendar pa se današnji tranziti nagibajo k prekoračitvi in ​​včasih zgrešijo cilj. V vašem življenju bi lahko bilo več drame ali pretiravanja, povečan pritisk na vas pa lahko povzroči manjše napake.

Lahko pa imate težave z usklajevanjem svojega intimnega in družabnega življenja. Vaša potreba ali želja po razbremenitvi in ​​uživanju v znanih okoliščinah je močna, toda domače življenje ali vaše osebno življenje je lahko zapleteno ali pa prežvekovanje in razmišljanje o preteklosti moti užitek.

Luna vas vleče vase, a Jupiter in Uran vas spodbujata, da greste svojo pot in imate odprte možnosti. Zdaj je morda vprašanje, ali igrati varno ali tvegati. Prizadevajte si, da bi izkoristili odvečno energijo in jo usmerili v koristen projekt ali zadovoljujočo dejavnost ter poiščite načine za razbremenitev.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Današnji tranziti lahko kažejo na želje, ki jih je težko izpolniti, dragi dvojčki, in na težnjo, da prevzamete toliko, da pozabite, da je bistvo uživanje! Če pa se lahko ujamete in se izognete pretiravanju, boste lahko uživali v marsičem.

Z Luno v vašem komunikacijskem sektorju, ki vas spodbuja, da se obrnete na nove informacije, vas trenutno vodi vaša radovednost. Nagnjeni ste k temu, da svojo energijo razpršite naokoli in se vključite v številne majhne posle ali težave, namesto da bi se osredotočili na eno stvar.

Potrudite se, da ne preskakujete korakov, ker si nestrpno želite začeti tekmo. Premočno potiskanje k cilju vas lahko izčrpa ali preobremeni, kar je kontraproduktivno. Uravnavanje tempa je najbolj smiselno, medtem ko ohranjate svoj um odprt za nove možnosti in ideje.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Današnje energije so močne za optimizem, dragi rak, toda prevelik pritisk nase zaradi visokih pričakovanj lahko uniči dobro stvar! Najbolje je, da ne preskočite pomembnih korakov za dosego cilja. Želja po osvoboditvi od omejitev in rutine je močna, vendar ste tudi nagnjeni k temu, da prevzamete več nalog!

Seveda se s tem, da narediš več, običajno ne približaš koncu. Poskusite, da ne dodate na svoj kup, saj je občutek preobremenjenosti kontraproduktiven. Luna preživi dan v vaši solarni drugi hiši in pritegne vašo pozornost na to, kako upravljate svoje vire.

Vaše materialne zadeve in udobje so lahko v središču pozornosti, vendar boste morda še posebej pozorni na svojo željo po varnosti in predvidljivosti. Če se vam zdi, da postajate preveč nemirni, si prizadevajte za perspektivo, ki jo potrebujete. Na srečo vam lahko vaša iznajdljivost pride prav.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Instinkti so lahko danes včasih neustrezni, dragi lev, ali pa vas bo morda zamikalo, da bi streljali previsoko, ko bi vam zmernost najbolj koristila. Morda boste nihali od želje po več ali manj situacije ali osebe. Ker je Luna ves dan v vašem znamenju, ste v močnem položaju, da priznate nezadovoljene potrebe in občutke, ki ste jih nedavno držali v zalivu.

To je čas lunarnega meseca za nekaj zdrave osredotočenosti nase, zlasti v zvezi s čustvi in ​​negovanjem. Hkrati hrepenite po občutku povezanosti in drugi vas opazijo bolj kot sicer. Morebitna past današnjega časa gre čez vrh z vsem tem, in če to storite, se boste, ko se vrnete na zemljo, morda spraševali, zakaj ste se rinili tako daleč.

Ne glede na to, da je sproščanje čustev dobra ideja z Luno v vašem znamenju, se opomnite na svoje običajne meje in se izogibajte temu, da bi šli preveč dlje od teh. Odličen kanal za sprostitev je lahko učenje.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Lahko bi ugotovili, da si želite narediti toliko stvari, vendar je danes težko stvari udejanjiti, draga devica. Ključno je, da začnete z manjšimi in se potrudite. Imate močnejšo potrebo po varnosti in občutku pripadnosti, vendar je pomembno, da naredite neodvisne korake, da to dosežete, namesto da čakate, da drugi izpolnijo te potrebe.

Poleg tega Luna preživi dan v vaši solarni dvanajsti hiši in potrebujete odmor od napornih ali zahtevnih situacij! Prizadevajte si za poenostavitev in izberite dejavnosti, ki vam pomagajo pri okrevanju in obnovi vaše čustvene energije. Potencialni problem dneva je pretiravanje, tudi na čustveni ravni.

Bodite pozorni na preintenzivno popisovanje preteklosti. Zdaj je koristno razmisliti o nedavnih dogodkih, vendar je najbolje, da s tem ne pretiravate, tako da, če se razmišljanje spremeni v razmišljanje o preteklosti, se poskušajte izvleči iz nje in se osredotočiti na nekaj bolj produktivnega in pozitivnega.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Današnji tranziti vas lahko opomnijo, da poenostavite, če se vam trenutno v življenju preveč dogaja, draga tehtnica. Če še niste izpolnili vsega, kar ste želeli, je lahko nekaj nerazpoloženega, vendar je najbolje, da si vzamete čas in razvijete nov akcijski načrt, namesto da stvari hitite.

Luna danes preživi v vašem socialnem sektorju, zaradi česar je pravi čas za povezovanje s prijatelji ali navdih! Nestrpni ste, in to je odlična stvar, vendar se ne poglabljajte preveč v obveznosti, ki se vam bodo pozneje morda zdele pretežke.

Namesto tega je lahko koristno porabiti nekaj dodatnega časa za osebne cilje sreče. Pravzaprav so ideje za prihodnje projekte in načrte lahko spodbudne. Pozneje boste morali zgladiti podrobnosti, a za zdaj je zabavo velikih možnosti tisto, kar potrebujete, da raztegnete svoj um.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Danes se lahko dobro zabavate, dragi škorpijon, vendar je najbolje poznati svoje meje. V idealnem primeru vas malo nezadovoljstva spodbudi k pozitivni spremembi. Toda z današnjimi tranziti je vse prelahko pretiravati.

Ne glede na to, ali želite narediti vtis na nekoga, ki ga imate radi, ali preprosto zato, ker ste dobre volje in želite deliti, je nagnjenost k pretiravanju. Karierni ali dolgoročni cilji za uspeh so lahko čustvena osrednja točka, saj Luna preživi dan na vrhu vaše sončne karte. Vsekakor dnevne energije spodbujajo vaše ambicije in lahko se vam zdi, da razmišljate zelo široko.

Zdaj je smiselno raztegniti svoj um, da razmislite o možnostih in priložnostih, kjer jih v preteklosti morda niste videli. To ni najboljši čas za dodajanje več na vaš krožnik, vendar je lahko dober občutek, ko sanjate nove ideje za prihodnost.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Dober del vas želi danes negovati svojo potrebo po varnosti in varnosti, dragi strelec, vendar imate tudi veliko željo po osebnem prostoru in občutku avtonomije. Medtem ko si lahko predstavljate najrazličnejše stvari, ki bi jih radi dosegli, se del vas zadržuje ali pa se zaradi zahtev doma in družine počutite obremenjene.

Razmislite o načinih, kako najti kompromis ali poenostaviti. Z Luno v vašem solarnem sektorju duha ves dan težite k učnim izkušnjam in verjetno jih boste našli! Prav tako ste nagnjeni k temu, da se toliko osredotočate na načrte za prihodnost, da pozabite uživati ​​v trenutku.

Trik je v tem, da težite k zmernosti – ne dovolite, da bi obljube o prihodnosti naredile sedanjost dolgočasno ali depresivno. Dovolite domišljiji, da vam podžge domišljijo in vas motivira, da kar najbolje izkoristite dan.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes bodite pozorni na močno željo, da naredite ali prevzamete več, dragi kozorog, ko je verjetno bolje, da stvari zdaj ostanejo na enakem nivoju. Preverite, ali je tisto, kar se vam zdi pozitivno razmišljanje, v resnici pretirano ali nemirno.

Z Luno v vaši solarni osmi hiši ves dan iščete intenzivnost ali malo več globine v svojih dejavnostih in izkušnjah. Medtem ko se vržete v prijetno zasledovanje, je zdaj lahko koristno, je pretiravanje potencialna težava. Za najboljše rezultate poiščite kreativne načine izražanja svojih čustev.

Ni se enostavno dogovoriti o tem, kam ste namenjeni, ali o svojih dolgoročnih ciljih. Vendar je dobro, da se izognete tako velikemu pritisku nase, ko se že počutite nekoliko razdvojeni. Ker se izogibate nepotrebnemu stresu, vas nič ne bi smelo preprečiti, da bi razgibali svoje razmišljanje – to je odličen čas, da razmislite o načinih za izboljšanje ali diverzifikacijo.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Več tranzitov kaže na težnjo po prevzemanju več, kot je razumno, dragi vodnar. Želja po širjenju projektov, druženju ali vzpostavljanju povezav je močna, vendar se lahko počutite raztrgane, ko iščete več varnosti in udobja. Morda je najbolje, da počakate na dan, ko stvari vidite bolj jasno, da opravite velik nakup.

Ker je Luna ves dan v vašem sektorju partnerstva, je vaša potreba po povratnih informacijah ali družbi močna. Nagnjeni ste k posvetovanju z drugimi, formalno ali neformalno, saj ponavadi zaživite skozi interakcijo ena na ena in se veliko naučite o sebi skozi ogledalo odnosov. Vendar iščete stimulacijo in interaktivnost na eni strani ter nezapletene trenutke zase na drugi strani.

Ne glede na to, kako težko se je umakniti, boste morda potrebovali malo čustvene distance, da boste pridobili bolj uravnoteženo perspektivo. Veliko lažje se boste sprostili in pridobili to perspektivo, če boste sodelovali v miroljubnih, navdihujočih projektih.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Luna preživi dan v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju, drage ribi, vi pa se boste želeli zaposliti z organizacijo. Kljub temu dnevni tranziti ponavadi vodijo do pretiravanja – nekaj, kar bi morda poskušali zatreti v kali.

Čeprav je čudovito sanjati in težiti, se boste, če zdaj pretiravate, izčrpali za obdobja pravih priložnosti. Bodite še posebej pozorni na poštenost in uporabo zdrave pameti za najboljše rezultate danes. Prizadevajte si najti boljše ravnotežje med osebnimi interesi in delovnimi dolžnostmi.

Zdaj je verjetno nekaj nevšečnosti, a če imate na prvem mestu fizično in duševno zdravje, boste tja prispeli prej. Upoštevajte, da lahko zaradi prevelikega pritiska na produktivnost pride do udarca. Čeprav danes to ni povsem intuitivno, je smiselno, da se sami uravnavate.

Starejše novice