Rok Vihar je fatalni moški (foto: Mediaspeed).
Ljubljanainfo
Čet, 8.12.2022 09:32
V Kongresnem centru Brdo so razglasili moškega, ki je v očeh bralcev revije Obrazi/Avenija usodno zaznamoval preteklo leto: to je postal igralec Rok Vihar.

Uredništvo mesečnika Obrazi/Avenija vsako leto skrbno prečesava slovensko medijsko krajino in v dveh ločenih izborih izbira ženske in moške, ki s svojo 'fatalnostjo', kar pomeni, da izstopajo tako s karizmo in energijo kot s svojimi dosežki na posameznih področjih, zaznamujejo posamezno leto.

Potem ko je naziv fatalnega moškega lani pripadel nekdaj oglaševalskemu mogulu, zdaj pa avtorju uspešnic za samopomoč Aljoši Bagola, je letos nagrado domov odnesel dramski igralec Rok Vihar.

Viharja, člana igralskega ansambla ljubljanske Drame, ste morda opazili v uspešnih predstavah Požigi, Ivanov, Maria ali Gospa z morja, poznan pa je tudi po vlogah v popularnejših produkcijah, kot so serije Ena žlahtna štorija, Reka ljubezni in V imenu ljudstva.

Poleg njega so bili za prestižni naziv nominirani še igralec Jure Kopušar, pevec Sebastian, aktualni sanjski moški Blaž Kričej Režek, pevec Gašper Rifelj in igralec Uroš Smolej.

Prireditev Fatalni moški ima vsakokrat določeno temo, letošnji izbor je tako potekal v znamenju fatalnosti filma Top Gun, glamuroznih trenutkov in močnih energij.

Dogodek sta povezovala voditelja Ajda Mlakar in Lovro Prešiček, za glasbeno vzdušje na dogodku pa so skrbele mlade pevke Anja Hrastovšek, Eva Šolinc in Eva Boto ter člani skupine Chorus.

Letošnjega fatalnega moškega je razglasila Petra Kancler, glavna urednica Avenije.

Starejše novice