Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Čet, 20.7.2023 07:30
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za četrtek, 20. julija 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Okoliščine vas danes lahko opozorijo na področja življenja, kjer ste se premikali prehitro ali niste razmislili, kaj je za vas dolgoročno najboljše. Izziv je lahko prepričati samega sebe, da se imate pravico sprostiti!

Razmislite o tem, da bi v svojo rutino vključili več časa za pozornost svojemu notranjemu svetu in duševnemu zdravju. Pritiski, da morate uspešno delovati in biti uspešni, vas spremljajo, vendar si morate redno vzeti čas za počitek.

Bik

20. april - 20. maj

bik

Danes iščete olajšanje stresa in več osebnega užitka, dragi biki. Začasna svoboda izražanja morda ne bo enostavna ali pa se zdi, da bo pritegnila negativne povratne informacije.

Izzivi so lahko povezani s skupinskim prizadevanjem ali prijateljstvom, še posebej, če jih poskušate usmeriti v drugo smer. Kakor koli že, zadeva zahteva potrpljenje. Zase boste najbolje naredili, če se boste uspeli umiriti.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Mars danes nasprotuje Saturnu in morda se soočate s oviro v svojih načrtih ali oviro na svoji poti. To je lahko v obliki odgovornosti, ki začasno zaustavi vaše domače načrte.

Neodobravanje  igra vlogo pri vaši motivaciji ali pri navdušenju nad projektom. Boriti se proti omejitvam je lahko skušnjava, vendar bo upočasnitev verjetno bolje služila vašim dolgoročnim interesom. 

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Privabiti druge, da se strinjajo z vašimi načrti, je lahko težko, a tudi če so ljudje pripravljeni na sodelovanje, vam lahko stvari povzročajo težave – tehnične težave, težave z računalnikom, okvare komunikacije in druge podobne težave bi vam lahko danes povzročile nepotreben stres.

Ostanite zbrani, da ne boste spregledali pomembnih podrobnosti.

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Čeprav cenite hitre odločitve, se lahko zaradi današnjih energij sprašujete, kaj je vaša naslednja poteza, ali pa se lahko trudite s tehtanjem svojih možnosti veliko dlje, kot se vam zdi udobno. Najbolje je iskati srednjo pot.

Raven energije in motivacije se bosta obnovili in povečali, ko boste bolj navdihnjeni, zato si vzemite ta čas za sanje in zberite svoje vire ali poiščite navdih.

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Morda se boste danes soočili z neodobravanjem ali blokadami, draga devica, saj je Mars v vašem znamenju v nasprotju s Saturnom. Kompromis je morda vaša najboljša izbira, upočasnitev pa vam lahko pomaga, da se preusmerite.

Če ste v zadnjem času prevzeli preveč obveznosti, se lahko počutite izčrpane. Današnji dan je morda le opomnik, da se morate posvetiti projektom, ki že potekajo, preden se lotite novih.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Danes se boste morda se boste počutili nekoliko obremenjene s strani drugih, saj se ljudje v teh dneh morda nekoliko preveč zanašajo na vas. Pomembna oseba je lahko trmasta ali nepopustljiva.

Bodite kar se da potrpežljivi, ko gre za upoštevanje pravil. Imejte v mislih svoje cilje. Čeprav se trenutno počutite nekoliko zataknjeni in tega ni lahko videti, greste naprej.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Danes se boste morda se boste počutili razpeti med osebnim življenjem in zahtevami prijateljev ali sodelavcev. A čeprav se zdi doseganje kompromisa zdaj težko, je to verjetno najboljša rešitev za vaše težave.

Saturn služi kot opomnik, da ne prevzemajte več pobud, preden dokončate, kar ste že začeli. Pravi čas je, da se spomnite na to, kateri so vaši glavni cilji. 

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Danes si prizadevajte narediti tisto, kar resnično potrebujete, in se izogibajte izgubljanju dragocenega časa s poudarjanjem stvari, ki jih ne morete spremeniti.

Čeprav bi raje izkoristili priložnosti, se boste morda morali umiriti in počakati na prave ali boljše poslovne priložnosti. Lahko se zgodi, da bolj kot je vaše delo ustvarjalno ali navdihujoče, bolj produktivni boste.

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Medtem ko se zdi, da današnje ovire prekinejo zagon, lahko rešitve, ki nastanejo, pritegnejo vašo pozornost na področja, ki jih je treba popraviti.

Navsezadnje stvari delujejo v vašo korist. Iščite ravnovesje med svobodo in udobjem, tudi če to pomeni zmanjšanje ali opustitev nekaterih dejavnosti. Prav tako so lahko nekateri ljudje zdaj navdih in opora.

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Zdrav razum in instinkti so lahko danes v vojni, toda po boju s težavo lahko ugotovite, da lahko na nekaj počakate še malo! Lahko pride do močnih nesoglasij, ki so povezana s financami.

Razmislite o varčevanju z energijo za tisto, kar je resnično pomembno. Če boste to storili, boste v boljšem položaju, da se prepustite intuiciji, ki vam bo pomagala razrešiti težavno situacijo.

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Danes drugi lahko pritiskajo in vas dražijo, ali pa vašo pozornost odvrnejo od tega, kar si najbolj želite početi. Čeprav boste morda morali začrtati meje, je verjetno bolje, da omilite kritike, posebej do tistih, ki so vam najbližje.

Prizadevajte si, da bi bili odprti za priložnosti, da se povežete z nekom posebnim ali da pridete do čudovitih zamisli in zaključkov.

Starejše novice