Fotografijo nam je poslal tudi bralec, ki ga je zanimalo, ali je to vozilo, parkirano tudi ta konec tedna v mestecu Šilo na Krku, res vozilo predsednika vlade?
Ljubljanainfo
Čet, 18.8.2022 20:00
Pogovarjali smo se z lastnico avtomobila z registrsko oznako GO GOLOB, ki je razkrila, kakšna je njena povezava s predsednikom vlade Robertom Golobom.

Že nekaj dni na Twitterju in tudi v nekaterih medijih krožijo fotografije belega BMW X6, ki ga krasi registrska tablica s po naročilu narejeno oznako GO GOLOB.

Čeprav si lahko vsakdo naroči registrske tablice po izbiri, so številni posamezniki in tudi mediji avtomobil označili za last predsednika vlade Roberta Goloba, ki prihaja s Primorske.

Tako je tudi en izmed bralcev Mariborinfo omenjen avtomobil minuli konec tedna videl na otoku Krk in se na uredništvo obrnil z vprašanji, ali premier res dopustuje na Hrvaškem.

Izbrskali smo in ugotovili, kdo je pravzaprav lastnik zdaj že slovitega belega BMW-ja.

Lastnica avtomobila: Gorica še ne pomeni, da je vse od Goloba

Našli smo lastnika avtomobila in z njima govorili, a sta nas prosila, naj njunih polnih imen ne objavimo, saj se ne želita še dodatno izpostavljati.

Stvarnika registrske tablice GO GOLOB sta za uredništvo razkrila, da jima je situacija, ko ljudje njun avtomobil povezujejo s premierom, že smešna.

»Ubogi je ta Golob, ko mislijo ljudje, da je skos samo na morju. Ker mi smo dejansko sam za vikende dol,« je dejala lastnica avtomobila in še dodala, da imajo ljudje res preveč časa, da zdaj ves čas fotografirajo njun avto.

Povedala je še, da o menjavi registrske tablice ne razmišljata, se je pa pošalila, da s partnerjem razmišljata, da bi poleg registrske tablice umestila še logotip njunega podjetja. 

»Da bi potem delali vsaj reklamo za firmo, da imamo še mi kaj od tega,« je pripomnila v smehu.

Še enkrat je poudarila, da njun avtomobil nima nikakršne povezave s predsednikom vlade, hkrati pa še dodala, da registrska tablica Gorica še ne pomeni, da je vse od Goloba.

Starejše novice