Foto: Bobo
Ljubljanainfo
Sre, 10.1.2024 11:26
Na družbenem omrežju X so se pojavila namigovanja o tem, ali predsednik vlade Robert Golob s svojo izbranko Tino Gaber res prebiva v novogradnji veliki skoraj 300 kvadratnih metrov.

Skorajda ne mine dan, ko se predsednik vlade Robert Golob ne bi znova znašel v središču medijske pozornosti. 

Po ločitvi z dolgoletno partnerko je premier Golob v začetku leta postal edini lastnik podjetja Star Solar, ki ga vodi njegova 19-letna hči Luna

Po poročanju televizije Planet TV naj bi tik ob trnovski cerkvi na novo zrasla stanovanjska stavba, na katere naslovu je premier Golob odprl ljubljansko podružnico podjetja Star Solar, ki trguje z električno energijo iz obnovljivih virov energije. 

Sta si ljubezensko gnezdece uredila prav v tej zgradbi?

Da premier Golob in njegova izbranka živita prav v tej novogradnji, so poročali nekateri mediji, v zadnjih dneh pa se je na družbenem omrežju X razvnela prava debata.

Lokacijo naj bi posredno razkrila prav Tina Gaber, ki je na Instagramu objavila posnetek, na katerem se vidi okno, ki je na las podobno tistim, ki jih ima vgrajena hiša, v kateri je premier Golob registriral podjetje Star Solar.

Ali gre res za njun novi dom, ni potrjeno. 

Če gre, pa sta si ljubezensko gnezdece uredila v 292,3 kvadratnih metrov veliki nepremičnini, ki ji pripada tudi terasa, klet in garaža z dvema parkirnima mestoma. 

Komentarji (1)

Rock8 (ni preverjeno)

A se morš kr naprej slikat,kej bl pametnga počni

Starejše novice