Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Čet, 21.9.2023 20:00
Zbrali smo nekaj predlogov, kam se lahko odpravite ta konec tedna.

Petek, 22. september, bo v znamenju številnih glasbenih in drugih zabavnih dogodkov.

Pred barom Športnega društva Tabor bo ob 15. uri Vintage sejem s pisanim izborom 'vintage' oblačil. Obiščete jih lahko tudi v soboto, 23. septembra, med 10. in 20. uro.

V atriju Mestnega muzeja Ljubljana bo ob 20. uri pogovor z Evo Mahkovic ob izidu knjige Toxic.

Glasbeni in plesni dogodki v petek:

V soboto Vrtiljak okusov in doživetij, Zeleni sejem in vrhunska glasba

V soboto, 23. septembra, bo na Pogačarjevem trgu dogodek Vrtiljak okusov in doživetij - od ljudi za ljudi, kjer bodo obiskovalci lahko uživali v okusih podeželja in bogatem spremljevalnem kulturnem programu. Vabljeni med 8. in 14. uro.

Na Bregu bo med 10. in 18. uro Zeleni sejem, kjer bodo razstavljavci predstavljali naravne izdelke in zelene, naravne storitve.

Sobota pa bo postregla tudi z dvema vrhunskima koncertoma: v Kino Šiška ob 20. uri prihajajo irski post-rock velikani God Is An Astronaut, s katerimi boste obeležili 20. obletnico njihovega delovanja ter proslavili izid njihovega zadnjega studijskega albuma Ghost Tapes #10.

Na oder Slovenske filharmonije pa prihaja vrhunska glasbena uspešnica Fire & Ice z legendarnim kitaristom Vlatkom Stefanovskim in saksofonistom Vaskom Atanasovskim.

V nedeljo v Cankarjevem domu glasbeni velikan Richard Clayderman

Večni romantik prihaja v Cankarjev dom ob 19.30. Na koncertu boste lahko prisluhnili njegovim največjim uspešnicam, tudi znamenito Balado za Adelino

V svoji 40-letni karieri je Clayderman odigral več kot dva tisoč koncertov, prodal več kot 85 milijonov albumov ter osvojil 340 platinastih in zlatih plošč. Ne zamudite priložnosti in mu prisluhnite v živo!

Za drugo aktualno dogajanje spremljajte rubriko 'Dogodki v Ljubljani' na spletnem portalu Ljubljanainfo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice