FOTO: Facebook Kino Šiška
Nika Vajnhandl
Pon, 29.3.2021 14:54
Ljubljanska mladeniča JunioR in T.A.M.Z.Y., ki sta se s skupno uspešnico “Ura je 3” povzpela na sam vrh domače Apple Music hiphop lestvice, bosta v ekskluzivnem spletnem prenosu iz Šiške predstavila težko pričakovana nova EP-ja.

Jaka Nikitovič – JunioR, s katerim smo lansko leto na Ljubljanainfo izvedli intervju in Jaka Tomšič – T.A.M.Z.Y. se z glasbo resneje ukvarjata šele nekaj let, a sta domačo glasbeno sceno že dodobra prevetrila s sodobnimi hiphop trendi – T.A.M.Z.Y. velja celo za enega od pionirjev slovenskega drilla. Poleg samostojnih in skupnih komadov, ki v okviru kolektiva in založbe Rose Valley Records nastajajo s producentom JONTom, sta sodelovala tudi z bolj uveljavljenimi slovenskimi izvajalci, kot sta Emkej in Burke.

Konec maja bo svoj EP izdal JunioR, v začetku junija pa T.A.M.Z.Y., oba pa bosta svoji prihajajoči izdaji predstavila v spletnem prenosu mesec prej.

Obljubljata tudi skritega gosta, zato ne zamudite mladih upov domačega hiphopa! 

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov bo tokratni koncert potekal v neposrednem plačljivem prenosu na platformi Entrio, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah.

Z udeležitvijo na dogodku lahko podprete domačo glasbeno ustvarjalnost, saj del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. 

Na dan dogodka je nakup vstopnic možen do 21.40.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice