Vir: Instagram profil Jan Ravnik
Selma Špendl
Tor, 21.3.2023 20:00
Slovenski plesalec, ki si je ustvaril kariero v Hollywoodu je pred nękaj dnevi zaplesal ob boku ene največjih svetovnih zvezdnic Taylor Swift.

Slovenski plesalec in koreograf Jan Ravnik te dni odmeva v javnosti zaradi svojega izjemnega dosežka.

Pred nekaj dnevi mu je namreč uspelo zaplesati ob boku ene največjih svetovnih zvezdnic Taylor Swift in s tem postati del njene spremljevalne plesne skupine na turneji Eras.

»Neskončno sem hvaležen, da sem lahko del turneje Eras Taylor Swift. Ne morem opisati, kako se počutim po včerajšnjem otvoritvenem večeru! Nikoli si nisem mislil, da lahko fant iz malega slovenskega mesta pride tako daleč, ampak tukaj smo,« je Ravnik zapisal pod fotografijami, ki jih je delil s svojimi sledilci na Instagramu.

Ameriška country-pop pevka je svojo prvo turnejo po skoraj petih letih začela v Arizoni v Glendalu pred kar 80.000 glavo množico, ki jih je s koncertom popeljala skozi vsa svoja glasbena obdobja. Le v nekaj urah je svoji oboževalcem zapela 44 uspešnic. 

Los Angeles, drugi dom

Los Angeles je sicer že pred parimi leti postal Ravnikarjev drugi dom, nastopi z divami, kakršni sta Paula Abdul in Mariah Carey, pa stalnica na njegovem seznamu obveznosti.

Pred Swiftovo je znani slovenski plesalec sodeloval še z  Helene Fisher, Luisom Fonsijem, Brunom Marsom, Lewisom Capaldijem, Khalidom, Kirkom Franklinom in Deanom Lewisom.

 

Starejše novice