Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Ned, 11.2.2024 09:22
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 11. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Luna preživi današnji dan v vaši solarni dvanajsti hiši, dragi oven, kar kaže na čas za aktivnosti v zakulisju, dodaten počitek in, v idealnem primeru, oddih od nedavnih zahtev ali tekmovalnih življenjskih situacij.

Pravi čas je, da poiščete odgovore vase. Iščite načine, kako bolje razumeti sebe in se povezati s svojimi duhovnimi potrebami. Čeprav ste nagnjeni k umiku – in to je dobro za vas – lahko danes v poslu pridobite prednost. Toda ko dan napreduje, obstaja težnja po mešanih signalih ali komunikacijah. Ker stopnja motivacije začasno pade, lahko traja dlje, da opravite svoje dolžnosti.

Splošno vzdušje je morda nekoliko drugačno na družabni ravni, zato je to morda pravi čas, da se umaknete v svoj svet! Kljub temu je zdaj z vami čudovita energija za sanje, želje in sajenje nekaj semen za prihodnost.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Z današnjimi tranziti iščete situacije, cilje, ideje in ljudi, zaradi katerih se počutite dobro, dragi bik. Danes je z vami razmeroma lahka energija za druženje in uživanje v novih izkušnjah. Trenutno se zdi, da se najbolje znajdete v situacijah, ki vam omogočajo, da pobegnete od vsakdanjika.

S študijem ali novicami lahko pridobite prednost. Tranzit Merkur-Neptun, ki bo nastopil pozneje danes, lahko kaže na nekaj neodločnosti ali pomanjkanja jasnosti. To je lahko razdražljivo, lahko pa tudi preusmeri vaše razmišljanje na pozitivne načine. Ne dovolite, da vas razočara razočaranje nad prijateljem ali sodelavcem.

Ni najboljši dan za sprejemanje velikih odločitev. Če se malo počutite na smetiščih, vam lahko kasneje celo pomaga, da ciljate višje. Prizadevajte si, da bi bili v komunikaciji jasni, zlasti v poklicni, ali še bolje, prihranite predstavitve in pomembne pogovore za jasnejši čas.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Ker je Luna ves dan v vašem sektorju odgovornosti in podobe, dragi dvojčki, se osredotočate na pravila in svoje večje cilje. Kljub temu ne čutite tipičnega pritiska v zvezi s tem, ampak se namesto tega počutite povezani in razmeroma zadovoljni s svojo splošno usmeritvijo.

V vašem današnjem pristopu do drugih sta sočutje in potrpežljivost. Interakcije ena na ena lahko uspevajo. Kasneje danes pa lahko pride v poštev tranzit Merkur-Neptun, ki lahko kaže na nejasna razmišljanja ali nejasne smeri. Če v to, kar počnete, vnesete več domišljije, je lahko koristno. Čas je za iskanje dodatnega navdiha ali smisla.

Lahko bi ugotovili, da se prej skrite ali izmuzljive informacije zdaj postopoma pojavljajo, vendar danes niste z vami celotne zgodbe. Najbolje je, da ne delate trdih zaključkov.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Danes ste lahko razpoloženi za nekaj nerutinskega ali le rahlo pustolovskega, dragi rak, saj vam je ljubše nekaj svobodne oblike ali manevrskega prostora za spontano odkrivanje. Lahko je koristna podpora za dejavnosti sodelovanja, zlasti s partnerjem ali tesnim prijateljem.

Energije prve polovice dneva podpirajo naravna odkritja in spontanost, medtem ko se boste morda počutili nekoliko izgubljeni glede tega, kaj želite početi v drugi polovici. Toda tudi z nekaj motnega razmišljanja, ko dan napreduje, se lahko znajdete v naravno optimističnem duhu.

Morda bo trajalo dlje, da pridete do odgovora, vendar bodo rezultati veliko boljši, če si boste vzeli čas. Morda ste preveč raztreseni, da bi napredovali pri katerem koli predmetu, vendar vam prosta oblika trenutno najbolj ustreza.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Dan je naklonjen kontemplaciji in opazovanju, dragi lev, in morda se boste odločili, da se boste na nek način umirili ali umaknili iz običajnih dejavnosti, da bi se povezali s svojimi globljimi potrebami in željami. Dan je naklonjen sodelovanju ljudi okoli vas.

Čeprav ste nagnjeni k temu, da ste nekoliko introspektivni, je dan vseeno dober za uživanje v klepetu. Z lahkoto najdete nekaj vznemirljivega in privlačnega, v kar lahko vlijete svojo energijo, tudi če stvari počnete sami. Vaša čustva so intenzivna, a zadržana, in ste še posebej iznajdljivi.

Druga polovica dneva se zdi manj usmerjena. Zdaj je morda na mestu sprostitev vaših pričakovanj ali urnika. Odzivi drugih so morda nejasni, vendar so začasni, zato se izogibajte skušnjavi, da bi pritiskali.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Tvoja pozornost je trenutno bolj usmerjena v odnose, draga devica. To je čas luninega cikla, ko je nekdo v vašem življenju nagnjen k temu, da prevzame osrednje mesto, in smiselno je dovoliti, da se to zgodi.

Za trenutek lahko omilite svoje osebne načrte, si vzamete več časa, da razumete vlogo pomembnega razmerja v vašem življenju ali razmislite o svojem odnosu do drugih bolj premišljeno. Kljub temu lahko pride do zmede ali nepopolnih informacij, ki jih je treba obvladati pozneje v dnevu.

Manjši izzivalni aspekt Merkurja in Neptuna pride v poštev in lahko vzbudi idealistična hrepenenja, zlasti ko gre za tesne odnose, zato bi bilo pametno, da se prepričate o svojih predstavah, preden se zanesete nanje. Težave z mejami so lahko problem.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Luna v vašem sektorju dela in rutine vas danes navaja, da ste zaskrbljeni in skrbite za podrobnosti, draga tehtnica. Ta tranzit Lune je kratek, a koristen, saj vas opomni na pomen spravljanja primarnih sistemov v vašem življenju v boljšo formo.

Prizadevajte si za obvladovanje majhnih nalog, ki vam uredijo življenje. Zdaj vas lahko motivira družina ali želja po uživanju v prostem času. Medtem ko se tranziti poznejšega dne lahko zdijo nekoliko nejasni, je smiselno, da si prizadevate poenostaviti svoje življenje na majhne načine.

Nagnjeni ste k pretiravanju, če ne prepoznate razlogov za notranji nemir. Včasih lahko zelo potrebujete umirjeno osebo v svojem življenju, ki vas opomni, da morda o nečem preveč razmišljate ali ste pretirano zaskrbljeni, če to počne nežno. Pridobite perspektivo drugega, preden danes vaš um dirja pred samim seboj.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

S kvadratom Merkur-Jupiter danes, dragi škorpijon, je lahko veliko govorjenja, ki je nepraktično ali pretirano. Kljub temu je lahko veliko razmišljanje koristno, zlasti če ste prej zamudili priložnost in se osredotočali predvsem na praktične možnosti. 

Ideje so velike in jih je enostavno dobiti, vendar jih je težko prinesti domov! Težava je v tem, da je treba upoštevati toliko stvari, da je težko vedeti, kje začeti. Tempo je lahko naporen in vaše domače življenje se lahko vrti ali pa se vsa ta energija odvija v mislih in možna je živčna napetost. Če zdaj stvari jemljete zelo osebno, lahko to moti vaš odnos. 

Naredite si uslugo in si danes najdite čas, da zajamete sapo. Na srečo, ko dan napreduje, je koncentracija bolj naravna. Vaše praktične prioritete postanejo jasnejše.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

 Z današnjim kvadratom Merkur-Jupiter je najbolje, da nadzorujete svojo komunikacijo, dragi strelec, saj ste nagnjeni k temu, da govorite preveč ali prehitro. Morda se zdaj zavzemate za dober namen, vendar je sporočilo morda nekoliko pretirano ali zaznano kot tako in načrti morda še niso sestavljeni. 

K sreči lahko duševni nemir vodi do pozitivnih izkušenj, še posebej, če vas sili k iskanju novih, zanimivih informacij ali zanimanj. Vendar lahko disciplina začasno primanjkuje, če se morate osredotočiti na suhoparno ali monotono delo. 

Kasneje danes je veliko bolj naravno, da se osredotočimo. Za razliko od prve polovice dneva vas ni tako enostavno zmotiti! Več se boste naučili, če se boste sprostili in opazovali, namesto da bi zadevo prerivali, dražili in na polno raziskali.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Z današnjim kvadratom Merkur-Jupiter, dragi kozorog, bi lahko prišli do resnično vizionarske ideje ali pa razmišljate preveliko! Lahko pride do besedne vojne o osebnem premoženju, vrednosti, intimnosti in spoštovanju ali pa je to dan, ko navadno ne zadovolji, kar lahko vodi do alternativnega, zanimivega razmišljanja. 

Čeprav bi lahko bili neproduktivni, ko se osredotočate na manj bistvene stvari, boste prednostne naloge lažje videli, ko bo dan napredoval. Do takrat pa raztezate svoj um, kar je lahko dobra vaja. 

Bolj ste nagnjeni k temu, da ste previdni in misli se zdaj lahko vrtijo gor in dol. Kasneje danes ste veliko bolj resni.
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

S kvadratom Merkur-Jupiter danes, dragi vodnar, bodite pozorni na pretiravanje in poskus pridobivanja intelektualnih točk, kar ima lahko svojo ceno. Velike zamisli so zdaj vznemirljive, toda ker še niste pripravljeni videti, kaj je zares izvedljivo, je najbolje, da opredeljevanje podrobnosti prihranite za bolj organiziran in previden čas. 

Za najboljše rezultate zdaj lahko uživate v miselni vaji razmišljanja o možnostih, ne da bi se za najboljše rezultate še vedno zanašali nanje. Najbolje pa je, da se danes izognete pretiravanju in spregledanju podrobnosti, pri zahtevnejših ali vsakdanjih podvigih. 

Ko dan napreduje, ste v veliko boljši formi, da se osredotočite na to, kar vam je resnično pomembno.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Luna je ves dan v vašem znamenju in spodbuja vaša čustva, drage ribi. Prijatelj je lahko v oporo, še posebej dobro pa se lahko obnesejo dejavnosti, povezane z mreženjem in inovativnim delom.

Druga polovica dneva je boljša za počitek in prilagodljiv urnik. Odstopanja od običajnega so v redu, sicer bo vaš um rad taval. Manjši izziv Merkur-Neptun, ki pride v poštev, lahko nakazuje nekaj neodločnosti ali nejasnega razmišljanja. To je lahko znak, da se morate preusmeriti ali preusmeriti, in pristop čakanja in videnja je verjetno upravičen.

Čeprav je lahko težko prenesti svoje sporočilo, se poti komunikacije odpirajo na široko, čeprav ne povsem jasno. Tudi če ne nabirate točk za piškote, se lahko vedno odločite, da boste po svojih najboljših močeh odpravili motnje in prekinitve ter pustili drugim, da sami rešijo svoje težave. Prav tako lahko pride podpora iz ozadja in lahko se počutite na vrhu družinskih ali domačih izzivov.

Starejše novice