Foto: Osebni arhiv.
Profile picture for user zalastritof Z. Š.
Ustvarjeno dne
Sob, 2.10.2021 09:49
Septembra je odmevala novica, da se je protestov proti obveznim ukrepom, povezanim z izpolnjevanjem pogoja PCT, udeležila tudi Saša Lendero. To se je zgodilo zdaj.

Septembra je Saša Lendero pozornost javnosti pritegnila z udeležbo na protestih, na katerih so zbrani zahtevali predčasne volitve in spremembo ukrepov, povezanih s preprečevanjem koronavirusa, v priporočila.

»Skrajneži? Ne! Ljudje, ki ne morejo in nočejo živeti v sovraštvu. Iz prve roke, ker mediji lažejo - protesti so bili mirni, izgredi pa nastavljeni. Samo toliko, da boste vedeli!« je takrat zapisala v svoji Facebook objavi.

Grožnje in žalitve brez konca

Včeraj se je pevka ponovno oglasila in javnosti sporočila, da je bolna, ob tem pa izpostavila grozljive odzive, ki jih je bila ob tem deležna.

»Prodana svinja in plagiatorska kuzla, ki v glavo rabi topovsko granato, je dobila svoje,« so besede, s katerimi začenja včerajšnji zapis na Facebooku.

Gre le za nekatere od žalitev, katerih tarča je bila pevka v zadnjih tednih. 

Okužba s koronavirusom?

»Res sem obležala in se že dobrih 14 dni borim s temperaturo, polnimi pljuči gnoja, glavobolom, (vmes sem bila rudi brez voha in okusa), ter hudo splošno utrujenostjo telesa. Vmes sem se, zaradi ostalih, tudi trikrat samotestirala in bila trikrat negativna,« je o svojem zdravstvenem stanju razkrila Saša Lendero.

V zapisu se je tudi zahvalila vsem, ki so ji ob medijski objavi njenega zdravstvenega stanja poslali ogromno dobrih želja, sklenila pa z naslednjimi besedami:

»Ostanite zdravi! Ostanite pokončni! Ostanite LJUDJE!«

Objavo lahko v celoti preberete na tej povezavi.

Starejše novice