Ljubljanainfo
Čet, 2.11.2023 11:44
Vreme bo na POP TV od danes naprej napovedal Aleš Satler.

Po tragični usodi Roberta Erjavca bodo voditeljice oddaje 24UR vreme dobile novo moško moč. Pred kamere bo stopil Aleš Satler, ki pri prognostični napovedi vremena na POP TV sodeluje že več kot desetletje.

Aleš je bil sicer dober Erjavčev prijatelj, so sporočili iz POP TV, dojemal ga je kot vzornika, zaveznika, kot kreativnega človeka, ki je rad pomagal tudi takrat, ko ni bil na urniku. Delila sta si tudi strast do gobarjenja.

Aleš ne želi govoriti, da stopa v njegove čevlje. Robi, pravi, je bil samo eden. Se pa novega izziva veseli.

»Skušal bom iti svojo pot, a zdaj ko vadim v studiu, šele cenim in opažam, kako dobro se je Robi gibal, razlagal … Mi je v čast po eni strani, po drugi strani pa čutim veliko odgovornost«, pravi Satler.

Aleš je študiral meteorologijo na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani, vremensko dogajanje ga je zanimalo že kot otroka, najbolj sta mu všeč sneg in mraz, ne mara pa vetra.

Vseeno s polnimi jadri in veseljem nadgrajuje svojo vremensko funkcijo na Pro Plus in prav danes bo premierno napovedal vreme.

Komentarji (1)

ŠIBOR TIMONKA (ni preverjeno)

Dobro je! Samo da Erjavca ne bo zamenjal oni Nosan, ki ne zna govoriti, zna pa med gučo na veliko "dirigirati", kakor da bi vodil veliki simfonični orkester...

Starejše novice