sobotainfo
Sre, 14.2.2024 07:58
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 14. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Imate močnejšo željo po uresničevanju svojih ciljev in sanj na konkreten način, dragi oven, ali pa vas navdihuje možnost novih podvigov. Vaša raven energije se izboljša z večjim zaupanjem v vašo sposobnost, da se stvari zgodijo.

Morda se boste počutili pozvani, da opustite izrabljena stališča in dejavnosti, ki vam ne služijo več dobro. V središču so lahko močna čustva do ali glede prijatelja, skupine, dolgoročnega cilja ali vzroka. Modro se je opomniti, da moč ne izvira iz poznavanja vsega, temveč iz poznavanja samega sebe in poštenosti do sebe.

Dan napreduje z manjšo intenzivnostjo. Vaša pristnost bo verjetno zasijala pozneje danes. Prijatelju se lahko odprete o nečem pomembnem za vas. To je lahko čas podpore - ali za - prijatelja.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Tranziti zdaj spodbujajo vašo željo po priznanju ali doseganju nečesa posebnega, dragi bik. Ne glede na to, ali ste poklicni ali osebni, imate povečano željo po napredovanju.

Ker ste bolj nagnjeni k bližnjicam, lahko pride do nekaterih napak, s katerimi se je treba spopasti, a s potrpežljivostjo je to lahko odličen čas, da stvari resnično opravite. Morda se boste počutili pod drobnogledom, a povratne informacije lahko spodbudijo vaše ambicije po izboljšanju. Luna se danes premakne v vaše znamenje in vaše čustvene potrebe so jasne, a morda preveč nujne!

Za najboljše rezultate priznajte občutke, ki ste jih držali v zalivu, vendar ne dovolite, da vas odnesejo. Če dobro usmerjate svojo energijo, lahko naredite veliko, zlasti če oživite nekaj pomembnega. Poskusi, da te priložnosti ne zapraviš za bitke. Ko dan napreduje, je z vami dobra energija za umirjene pogovore in tople povezave.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Z energijo in samozavestjo se obračate za ovinkom, dragi dvojčki. S svojo naravno odločnostjo je manj verjetno, da boste drugim stopili na prste, ko boste sledili svojim ciljem in interesom. Še posebej ste entuziastični in drznejši kot sicer.

Trma je lahko pozitivna, ko vključuje delo za dosego pomembnega cilja, in kontraproduktivna, ko se zaprete za možne alternative. Zato bodite pozorni na pretirano zagovarjanje mnenja danes zgodaj. Lahko je dober čas za gradnjo ali obnovo na podlagi na novo odkritih strasti.

Luna pa se premakne v vaš sektor zasebnosti, kar nakazuje potrebo po pomirjanju, počitku in razmišljanju. Kasneje danes imate močno sposobnost, da navdihujete druge. Na zadeve začenjate gledati celostno in lažje najdete rešitve.
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Močna energija vas spremlja v zasebnih zadevah, dragi rak. Lahko bi vložili več energije v samorazumevanje ali raziskovanje, raziskovanje ali prizadevanja za samoizboljšanje. Zdaj vas bolj zanimajo osebne spremembe in konflikti vas lahko potisnejo v to smer!

Morda se boste glede na trenutne življenjske okoliščine odločili za spremembo življenjskega sloga. Finančni pritiski so zdaj možni, vendar je tudi dober čas za prepoznavanje področij, ki se lahko spremenijo.

Premišljeno načrtovanje je zelo naklonjeno, ko dan napreduje. Vidite širšo sliko, kar vam pomaga, da se sprostite. Pravzaprav ste v odličnem položaju, da ozdravite sebe ali odnos z vpogledi, ki jih pridobite zdaj. Bolje kot se poznate, boljše bodo vaše izbire.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

S pozornostjo ste v odlični formi, da v odnos vnesete svežo energijo, dragi lev. Čeprav je najbolje paziti na nepotrebne konflikte, se ne ustrašite priložnosti, da razčistite zrak. Zdi se, da izogibanje trenutno ni možnost!

Frustracije in težave se lahko hitro stopnjujejo, predvsem zato, ker je razpoloženje kompleksno. Prizadevajte si biti močni v sebi, da lahko to moč projicirate navzven, saj se ljudje okoli vas morda trudijo biti močnejši in odločnejši od vas. Ko dan napreduje, je lažje prevzeti odgovornost in se počutiti produktivno.

Uživali boste v bolj celoviti, nežni energiji za reševanje problemov in konfliktov. Vaš cilj bi moral biti osvoboditev togega razmišljanja in iskanje novih metod. Čeprav to včasih zahteva nekaj motenj, je zdaj najboljši občutljiv pristop. Besede in načrti pomagajo graditi zaupanje.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Če ste si želeli slediti boljšim rutinam in programom za zdravje in delo, draga devica, je to čas, ko ste pripravljeni ukrepati. Najdete motivacijo za trdo delo pri projektih, ki so bili v zadnjem času. Morda se boste odločili, da boste iz svoje rutine odpravili navade, ki so kontraproduktivne, da se boste lahko osredotočili na tiste, ki služijo vašim večjim ciljem.

Bodite pozorni na boj za moč z drugimi, saj splošno vzdušje danes zgodaj nagiba ljudi v skrajnosti v njihovih poskusih pridobiti nekaj nadzora nad lastnim življenjem. Če pustite, da vas premagajo frustracije, zapravljate to močno energijo, ki jo je bolje izkoristiti in usmeriti v produktivno delo.

Ko dan napreduje, ste v dobri formi tako za načrtovane kot za spontane dejavnosti. Današnja Luna se premakne v vaš sektor avanture in vas motivira, da poiščete nove načine, da izrazite svojo potrebo po rasti, izboljšanju in učenju. To je dober čas za odnose, zlasti za spogledovanje, igrivost in osebno uživanje.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Zdaj se počutite malo bolj živahne, samozavestne, vključene in usposobljene, draga tehtnica. Danes zgodaj pa bodite pozorni na obsesivno razmišljanje, ki vam samo povzroča stres. Vendar je pravi čas, da se soočite s svojimi strahovi in ​​naredite nekaj glede njih.

Morda boste občutili močno željo, da bi pridobili več nadzora nad svojim življenjem, in zdaj ste pripravljeni na negotovost. Ko dan napreduje, imate dobro energijo za popravljanje odnosov ali krepitev vezi. Za vas je razmeroma enostavno manevrirati po svoje, vendar vas zanima predvsem izboljšanje stvari.

Površinska harmonija vam kot taka trenutno ni dovolj! Čas je, da izkoristite moč občutljive komunikacije in dobrega poslušanja. Načrti se zdaj lahko sestavijo na skoraj čaroben način, vaše besede ali razumevanje pa lahko ozdravita.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Izogibajte se pasti pričakovanja takojšnjih sprememb in rezultatov danes, dragi Ššorpijon. Poskusite začeti delati na problematičnih področjih zdaj in se izogibajte srečanju z ljudmi zaradi površinskih vprašanj, saj to ne bo pripeljalo nikamor.

Po drugi strani pa vas bo potrpežljivost in premišljeno ukrepanje nagradilo. Danes je tisto, kar nas zadovolji, vložiti trud v nekaj produktivnega, ne glede na to, ali je velik ali majhen. Ko dan napreduje, se napetost precej zmanjša. Morda vas bo še posebej zanimala pomoč drugim. Kakor enostavno je trenutno dobiti, kar si želite, ste iskreno zainteresirani za rast in učenje iz svojih izkušenj.

Pogovori o delu in zdravju so lahko pozitivni in produktivni ter vodijo do pomembnih sprememb. Razprave so predvsem odprte ali sprejemljive in morda boste imeli koristi od podpore in razumevanja nekoga.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

To je lahko čas prenapolnjene motivacije za delo, dragi strelec. Vaša moč prepričevanja je še močnejša kot običajno. Gravitirate k dejavnostim, ki vas zabavajo in vam predstavljajo velik izziv.

Vendar pa se Luna premakne v vaš delovni in zdravstveni sektor in vaš fokus se obrne na vaše rutine. Ko dan napreduje, so energije prijetne in morda precej zdravilne. Čas je, da se dotaknete svoje intuicije in za duševno zdravje. Odlični ste pri usmerjanju in pomoči drugim, da razumejo sami sebe, ker se dobro razumete z njihovimi težavami.

Obstaja občutljiva, odprta in pozitivna energija, ki omehča vašo previdnost ravno toliko, da z drugimi delite stvari, ki ste jih prej zadrževali zase. Ljudje se dobro odzivajo na vaše ideje in uverture.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Morda boste želeli pridobiti nove stvari, dragi kozorog, ali pa ste do svojih stvari bolj zaščitniški. Vaši instinkti za gradnjo in razvoj trenutnih projektov so močni. Današnji dan je dober za usmerjanje vaše duševne energije v nekaj vrednega ali pomembnega.

To, kar naredite, imate in v kar verjamete, je danes lahko občutljiva tema, vendar lahko odkrijete tudi veliko o sebi in svojih strahovih, če te stvari raziščete globlje. Prizadevate si delovati z namenom, vendar se vaš poudarek nagiba k zabavi, ko dan napreduje.

Pravzaprav vam bo pozneje danes lažje kot običajno sporočiti, kaj nameravate, brez preveč zavrnitev odgovornosti ali pojasnil. V vašem vedenju je velikodušnost, ki vas privlači drugim. Ljudje so pripravljeni poslušati in so bolj skromni kot običajno, kar pomaga pri učenju in rasti.
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Tesneje se povezujete s svojo ambicioznostjo, motivacijo in neodvisnostjo, dragi vodnar. Mars v vašem znamenju zdaj spodbuja večjo osebno energijo, pobudo in zagon, lahko pa tudi zaneti jezo in nepotrpežljivost.

Če lahko obvladate naglico, je to ugodno obdobje za pozitivno in zdravo osredotočenost vase. Z delom na samoizboljšanju in samonadzoru lahko dosežete neverjetne rezultate. Ko dan napreduje, pridobite edinstven čustveni vpogled v današnje težave drugih in jim pomagate, da jasneje razumejo sebe in svoja življenja.

Lahko se pojavijo vaši naravni talenti za pisanje, vodenje in poučevanje. Vi pa ste odprti za učenje, deljenje in ustvarjanje z manj rezerve in večjim prepričanjem pozneje danes.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Če danes zgodaj ugotovite, da ste obsedeni s preteklimi napakami ali vas kako drugače privlačijo stvari, za katere veste, da imajo moč, da vas porušijo, drage ribi, se poskusite izvleči iz tega.

Zdaj bi se morali osredotočiti na opuščanje in sprostitev, namesto na kopičenje novih frustracij in zamer. Ko dan napreduje, se lahko znajdete v položaju, da prenesete svoje sporočilo in sprejmete samozavestno odločitev. To je zdrav čas za komunikacijo. Prizanesljiva, udobna energija podpira govorjenje z manj previdnosti.

Morda se boste odločili spregovoriti o težavi ali dilemi in če boste nekomu pomagali, boste morda pomagali tudi vam. Iščete načine za ozdravitev in izboljšanje. Z vami je sijoča ​​energija za dobrodelne, podporne odnose. Zelo ste pripravljeni na nek način služiti ljudem v svojem življenju, kar je dobro za dušo.

Starejše novice