Fotografija je simbolična.
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pon, 18.4.2022 13:16
Nina Vodopivec, nekdanja pevka glasbene skupine Tabu, se je znašla v stiski, daleč stran od doma. Kaj se je zgodilo in kako ji lahko pomagate?

Na spletni strani Spotfund.com je nekdanja pevka skupine Tabu Nina Vodopivec med drugim zapisala: 

»Znašla sem se v situaciji, ki je sama ne morem rešiti.«

Slovence prosi za pomoč

Na stisko, v kateri se je znašla Vodopivec, so na svoji Facebook strani opozorili tudi člani skupine Tabu. 

»Vsi, ki poznate našo Dobro vilo, veste, da so ji valovi življenja kar nekajkrat spremenili smer ... in ker je borka, je vedno plula svojo pot in se ni ozirala po vetru. Žal je tokrat ostala brez izhoda, v neprijazni tujini, z zdravstvenimi težavami,« so zapisali.

Na svojem profilu je Slovence nagovorila tudi sama: »Pozdravljeni, dragi Slovenci! Odprla sem stran, ki bi me lahko rešila iz zagate, v kateri sem se znašla. Upam, da, neglede na mojo samotno izbiro življenjske poti, ki je po izgubi glasu vodila čez doline in gore, da bi spet našla svojo strast do življenja, vseeno znajde v vas s toplino in ljubeznijo.«

»Ostala sem sredi ničesar, brez kartice, brez avta«

»Lansko leto sem postala del tima, ki mi je obljubil plačilo, ki bi zadostovalo za vrnitev domov in nakup zemlje, kjer bi lahko začela svoj projekt, Zvezdna vas.

9 mesecev trdega fižičnega dela se je na koncu obrnilo v prevaro, in ostala sem z 20$ v žepu, sredi ničesar, brez kartice, brez avta,« je zapisala na spletni strani Spotfund.com.

Nadalje je pojasnila, da biva v prikolici in da se sooča tudi z zdravstvenimi težavami. 

»Bivam v prikolici v okolju, ki se samo bori za preživetje in ne glede na kako trmasto znam sama čez tegobe je moja situacija postala očitna pomoči, ko sem pred 10 dnevi pristala na urgenci zarad zastrupitve krvi, ledvic.«

Donacija v zameno za koncert

Zapis je sklenila s pozivom: »Vem, da so stisnjeni časi za vse nas. Vendar me navdaja z upanjem,da je ta pomoč lahko sprejeta kot izmenjava. Tvojih 10-20 eurov v zameno za koncert.«

Slovence je k donaciji pozvala tudi prek videoposnetkov na Facebooku. Zaenkrat je prek platforme zbrala slabih 5000 evrov. Pomagate lahko na TEJ POVEZAVI.

Starejše novice