Vir: Facebook, Cool Mamacita.
Ustvarjeno dne
Tor, 15.12.2020 16:46
Teja Jugovic, vsem poznana kot Cool Mamacita, nam je zaupala, kaj si želi v novem letu in kje bo Cool družina preživela praznike.

Cool Mamacita je slovenska influencerka, ki obožuje svojo družino in praznike. Kot pravi se pri njih za praznike vse vrti okoli hrane. A letos bo vse skupaj malce drugače, saj Teja že nekaj uživa le vegansko hrano in zato se bo morala za praznike odpovedati pohanemu piščancu, ki ga drugače obožuje. 

Kaj si želite ob novem letu in kaj želite vsem Slovenkam in Slovencem?

Ob novem letu si želim vedno isto in to je zdravje zame in za mojo družino. Tudi vsem ostalim želim zdravja. Če smo zdravi, potem lahko naredimo vse. 
 

Vir: Instagram, Cool Mamacita.

Kaj pa novoletne zaobljube. Kakšne bodo letošnje?

Mogoče to, da bom bolj realizirala cilje, ki sem si jih zadala. Predvsem, da bom poslušala samo sebe in da bom delala na sebi. 

Ste se lanskoletnih držali?

Lahko rečem, da mi je vse cilje uspelo uresničiti in da sem jih celo presegla. Zato sem zelo ponosna sama nase in na smer, v katero grem. 
 

Vir: Instagram, Cool Mamacita.

Kje boste silvestrovali in kaj se bo zagotovo znašlo na praznično obloženi mizi?

Silvestrovali bomo doma, tako kot vsako leto. Pri nas je glavna hrana, a letos bo to malo drugače, vsaj zame. Trenutno sem veganka in Jani bo zame moral pripraviti veganske specialitete. Drugače pa imam najraje pohanega piščanca, čeprav mi vsi pravijo, da se tega za novo leto ne je. Letos s tem ne bom imela problema (smeh). 
 

Kje pa bi silvestrovali, če ne bi bilo ukrepov?

Za nas je vedno isto, če so ukrepi ali če niso, mi smo vedno doma. Že od majhnega mi decembrski praznični čas veliko pomeni. Najraje sem z družino, po navadi smo skupaj z mojimi starši. Letos bomo doma, otroka bosta šla spat in vse bo po starem. Midva z Janijem bova pa vsak pri enem otroku in ju čuvala, da se ne zbudita zaradi ognjemeta. 
 

Vir: Instagram, Cool Mamacita.

Starejše novice