Slika je simbolična.
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Čet, 12.1.2023 17:20
Na družbenem omrežju Instagram je čez noč zaslovel neznanec z uporabniškim imenom Kriptotrejd, ta vabi Slovence k naložbi dva tisoč ali več evrov, je razkril Siol.net. K hitremu zaslužku so svoje sledilce spodbujale tudi nekatere znane Slovenke.

Neznanec, ki ima na svojem Instagram profilu Kriptotrejd zgolj navedeno ime Mateo, poziva k naložbi dva tisoč ali več evrov v neznani kriptožeton, je danes razkril Siol.net.

Obljublja, da se bo vrednost tega v roku dveh tednov neznansko povečala, pri čemer navaja od deset- do dvajsetkrat povečano vrednost vloženega denarja.

K nategu vabijo tudi nekatere vplivnice

Ponzijevi shemi so podlegle tudi nekatere slovenske zvezdnice, ki svojim sledilcem prodajajo zgodbo o hitrem in bajnem zaslužku, je še razkril Siol.net.

Nekdanje tekmovalke lanske sezone Sanjskega moškega so na svojih Instagram profilih delile vabilo k dodatnemu zaslužku, pri tem pa so po poročanju Siol.net zanemarile legitimnost naložb.

Svoje sledilce so k tovrstnemu zaslužku nagovarjale Carmen Osovnikar, Laura Beranič in Nina Radi, je še razkril Siol.net.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice