Ljubljanainfo
Čet, 18.5.2023 12:30
V Lidlovih trgovinah je bilo danes zjutraj pestro, kupce je obnorela napovedan začetek prodaje robotskih kosilnic Parkside.

Lidl je danes v svojih trgovinah po Sloveniji začel prodajo robotskih kosilnic, ki so obnorele kupce.

Gre za robotsko kosilnico Parkside, ki je idealna za travno površino do 1000 kvadratnih metrov, ima pa tudi močan pogon zadnjih koles za terene z vzponom do 25 stopinj.

Kosilnica je (bila) v Lidlovih poslovalnicah na voljo od danes zjutraj za ceno 299,99 evrov, kupce pa je popolnoma obnorela.

Že pred odprtjem so se pred Lidlovimi trgovinami nabrale dolge vrste

Lidlove poslovalnice svoja vrata odpirajo ob 8. uri zjutraj, že pred odprtjem pa se je pred številnimi trgovinami Lidl v Sloveniji nabrala dolga vrsta ljudi.

Izkazalo se je, da je bil cilj kupcev, ki so že zjutraj stali v vrsti prav robotska kosilnica.

Večina kupcev ostala praznih rok

Kljub temu da so nekateri kupci pred Lidlovimi trgovinami čakali že veliko pred odprtjem, pa so naleteli na prazne police.

V Lidlovi trgovini v Maximusu je bila na voljo zgolj ena kosilnica, v Lidlovi trgovini na Lendavski ulici pa sta bili na voljo le dve kosilnici, velika večina kupcev je tako ostala praznih rok.

O majhnem številu robotskih kosilnic v Lidlovih trgovinah poročajo tudi kupci iz Ljubljane in Maribora. V več trgovinah naj bi bila na voljo zgolj ena sama kosilnica.

Trgovine so brez kosilnic ostale že takoj po odprtju

Trgovske police Lidla so tako brez robotskih kosilnic ostale že takoj po odprtju. Kupci, ki jim kosilnice ni uspelo kupiti, so se z vprašanji o zalogi obrnili tudi na družbeno omrežje Facebook.

V Facebook skupini Parkside orodje vse več kupcev sprašuje, če je kosilnica, v kateri prodajalni še na voljo.

»V Mariboru je bila tudi samo ena na trgovino. Sem bil že pred odprtjem tam, pa vseeno nisem dobil. Če so vedeli, da ne dobijo večje zaloge, sploh ne bi rabili delat reklame,« je zapisal eden izmed članov skupine.

Z vprašanji o zalogi robotskih kosilnic Parkside in jezi kupcev smo se obrnili tudi na Lidl Slovenija, odgovore bomo objavili takoj, ko jih prejmemo.

Starejše novice