Vir: Facebook Sanela Albreht
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Čet, 11.8.2022 11:47
Invalidu ukradli prevozno sredstvo.

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil zapis o kraji invalidu, ki so mu ponoči ukradli prevozno sredstvo. To mu poleg invalidskega vozička omogoča vsaj malo samostojnosti. V zapisu je povabljen tisti, ki je kradel, da naj pride še po brezplačen invalidski voziček, če si želi živeti njegovo življenje. 

Zapis objavljamo v celoti. 

Dan začenjam s posebno objavo, ki ni tako lepa kot je vreme zunaj danes (ponoči/proti jutru) - čas neznan, si je oseba, ki ni v krogu mojih prijateljev, za nedoločen čas, brez moje vednosti, »izposodila« moje prevozno sredstvo Batec Mobility, ki večino časa predstavlja moje noge. Vsi, ki me poznate, veste, da mi Batec Mobility predstavlja tisti mali delček samostojnosti, neodvisnosti in svobode, ki mi je še ostala ....no, tudi občutek vetra v laseh, ko se vozim, je prav prijeten.

V kolikor kdo kaj vidi, sliši, zasledi kakšen sumljiv oglas, naj me prosim kontaktira, deli mojo objavo, ker lahko na takšen način preprečimo, da bi neznanec »moje noge« prodal dalje na slovenskem trgu.

Če pa si neznana oseba, ki je to naredila, želi živeti moje življenje, z mojim prevoznim sredstvom, ga vabim, da pride še po invalidski voziček. GRATIS!

Starejše novice