Vir: Facebook, UKC Ljubljana.
Ustvarjeno dne
Pon, 16.11.2020 11:33
Še eno očudovanja vredno dejanje v teh težkih časih. Sodelavci Ljubljanskega potniškega prometa so na pomoč priskočili zaposlenim v UKC Ljubljana. Kot prostovoljci pomagajo pri logistiki, pri čiščenju in dezinfekciji postelj in reševalnih vozil.

Sodelavci Ljubljanskega potniškega prometa so se odzvali vabilu UKC Ljubljana in jim priskočili na pomoč. Zaradi povečanega obsega dela dvajset prostovoljcev zaposlenim pomaga pri logistiki, pri čiščenju in dezinfekciji postelj in reševalnih vozil.

In nesebično jim bodo pomagali še naprej. "Na čakanju sem in imam priložnost, da pomagam drugje. Zakaj pa ne, sem si rekel. To je naša skupna situacija. Moramo stopit skupaj," je povedal eden izmed prostovoljcev. 
 

Kot so zapisali na Facebook strani UKC Ljubljana, so sodelavci LPP-ja poleg fizične pomoči v ekipo vnesli tudi veliko dobre volje: "Tako pozitivni so, dobrovoljni, poleg tega, da so tudi pridni. To nam res veliko pomeni. Prinesli so nam nov zagon, po vseh teh dneh. To smo res potrebovali. In občutek, da nismo sami, da je še komu mar. Tudi to nam daje novo energijo."
 

Vir: Facebook, UKC Ljubljana.

Odzval se je tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković.

Skupaj smo najlepše mesto :) #LJzate

Objavil/a Zoran Janković dne Ponedeljek, 16. november 2020

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice