MetalDays v Tolminu. / Foto: Marko Alpner, Bobo
Ljubljanainfo
Ned, 20.11.2022 10:43
Organizatorji priljubljenega festivala so tudi uradno sporočili, da bo nova lokacija dogajanja park Vista na Velenjskem jezeru.

»Po dolgih letih iskanja nove lokacije, ki bi ustrezala tako edinstvenemu in unikatnemu dogodku, kot je festival MetalDays, lahko tudi uradno potrdimo, da se selimo na lokacijo parka Vista na Velenjsko jezero,« so danes potrdili organizatorji legendarnega festivala MetalDays, ki je od leta 2004 potekal v Tolminu.

Projekt izgradnje parka Vista spremljajo že od samega začetka in so navdušeni nad načrtovanjem, predvsem pa na tem, kako je projekt nazadnje uresničen in udejanjen v praksi.

Prepričani so, da Velenje s svojo infrastrukturo ponuja odlične možnosti za razvoj festivala MetalDays, ki bo tako postala še močnejša, bolj obiskana in privlačnejša destinacija za vse metalce s celega sveta, hkrati pa bo s svojo ponudbo in gostoljubjem zadovoljila še tako zahtevnega gosta.

»Mesto Velenje s svojo zgodovino, kjer ima rudarstvo neizogibno vlogo pri nastanku in razvoju mesta, je brez dvoma najbolj 'metal' mesto v bližnji in daljni okolici. In ker si festivala MetalDays ne predstavljamo brez vode, plaže in vsega kar spada zraven, je tu Velenjsko jezero,« so še zapisali.

Obljubljajo, da vse, kar je bilo mogoče do zdaj doživeti na festivalu MetalDays, ni nič v primerjavi z vsem, kar obiskovalce v letu 2023 čaka na plaži festivala MetalDays v Velenju.

Znan je tudi že datum nepozabnega spektakla: MetalDays 2023 bo potekal med 31. julijem in 5. avgustom 2023.

Starejše novice