Peter Dominko
Čet, 30.11.2023 18:42
Olimpija gosti še zadnjo domačo tekmo skupinskega dela UEFA Evropske konferenčne lige, dvoboj z Lillom pa bo odigran v skorajda neregularnih pogojih. Organizatorji so težave z razmočeno zelenico reševali kar z brisačami.

Da je zelenica Stadiona Stožice v izredno slabem stanju, je jasno že nekaj mesecev, še posebej vidno pa je nocoj, ko Olimpija igra tekmo s francoskim Lillom.

Zadnja tekma skupinskega dela UEFA Evropske konferenčne lige se je pričela v skorajda nemogočih razmerah. Del igrišča, ki je bližje zahodni tribuni, je povsem blaten in deloma tudi pod vodo, zato so morali organizatorji tekme težave reševati na precej nenavaden način.

Ni sicer jasno, kdo je podal idejo, so pa organizatorji na igrišče položili kar brisače, s katerimi so skušali izvleči nekaj vode. Že uvodne minute so nakazale, da ta recept ni bil pretirano uspešen.

Igra na delu igrišče, ki je v najbolj kritičnem stanju, je tako praktično nemogoča, zanimivo pa bo videti, kako se bodo razmeram za igro prilagodili nogometaši obeh ekip, saj v prestolnico še vedno dežuje.

Tekmo Olimpije in Lilla spremljamo tudi na Ljubljanainfo.

Starejše novice