Foto: FB/Cristiano Ronaldo
Ljubljanainfo
Pet, 19.1.2024 11:06
Vstopnice bodo zagotovo razprodane.

Nogometna zveza Slovenije in Portugalska nogometna zveza sta sklenili dokončni dogovor o pripravljalni tekmi moških članskih reprezentanc v Ljubljani.

Tekma bo odigrana 26. marca v Stožicah, pospremila pa bo obeležitev stote obletnice krovne nogometne organizacije v Sloveniji.

Portugalska naj bi v Sloveniji gostovala že leta 2020, vendar je bila tekma preložena zaradi takratne epidemije koronavirusa.

Slovenija in Portugalska se bosta prvič srečali na medsebojni tekmi.  Portugalska reprezentanca pod vodstvom Roberta Martineza je trenutno sedma na Fifini lestvici. Marca bo najprej gostila Švedsko v Guimaraesu, marčevski pripravljalni ciklus pa bodo zaključili z gostovanjem v Ljubljani.

Portugalsko moštvo je polno svetovnih zvezdnikov, vključno z rekorderjem po številu nastopov in zadetkov, kapetanom Cristianom Ronaldom, tu pa so še igralci, kot so Bernardo Silva, Ruben Dias, Bruno Fernandes in Goncalo Ramos.

Vstopnice bodo, kot je na družabnih omrežjih sporočila Nogometna zveza Slovenije, v prodaji v začetku prihodnjega meseca.

Starejše novice