Foto: Jure Banfi
Peter Dominko
Sre, 13.12.2023 17:21
Iz Nogometne zveze Slovenije so sporočili, da so zaradi razmočenih igrišč v Rogaški Slatini in Celju znova prestavili tekmi 17. kroga Prve lige Telemach, dvoboji 20. kroga, ki bi morali biti odigrani v soboto in nedeljo, pa so preloženi v leto 2024.

Vremenske razmere spet vplivajo na izvedbo sporeda tekem Prve lige Telemach. Šesterica prvoligašev je že zaključila jesenski del prvenstva.

Zaradi deževja, ki je danes zajelo celotno državo, je bila potrebna nova prilagoditev urnika tekem. Dvoboji 20. kroga Prve lige Telemach, ki so bili predvideni za ta konec tedna, bodo odigrani v letu 2024.

V 20. krogu bodo vodilni Celjani gostili Muro, Olimpija se bo v Stožicah merila z Rogaško, Maribor pa v štajerskem obračunu z Aluminijem. Koprčani bodo pričakali Radomlje, Domžale pa ljubljanski Bravo. Kot že zapisano, ne to soboto in nedeljo, ampak šele po zimskem premoru.

Glede na predvideni koledar je nadaljevanje državnega prvenstva predvideno 10. februarja 2024.

Vodja tekmovanj Nogometne zveze Slovenije je zaradi razmočenosti igrišč v Rogaški Slatini in Celju znova prestavil že dvakrat preloženi tekmi 17. kroga med Rogaško in Aluminijem ter Celjem in Koprom.

Dvoboja, ki ju je že pred dnevi odneslo slabo vreme, sta bila predvidena za današnji popoldan, a sta bila zaradi razmočenih zelenic predstavljena na jutri, le nekaj ur kasneje pa je sledila nova sprememba, ki vpliva tudi na izvedbo 20. kroga prvenstva.

Sobotni obračun v Rogaški Slatini se bo pričel ob 13. uri, tekma v Celju pa se bo dve uri kasneje nadaljevala od 30. minute.

Starejše novice