Slika je simbolična.
Ustvarjeno dne
Tor, 31.5.2022 16:45
Letalski prevoznik Air France bo z današnjim dnem povečal obseg letov med Ljubljano in Parizom.

S poletnimi meseci bodo potniki z letališča Jožeta Pučnika Ljubljana na letališče Paris-Charles de Gaulle lahko leteli kar dvakrat dnevno.

Kdaj bodo leti?

  • Na voljo bosta jutranji let ob 6.45. uri in popoldanski let ob 15.05.uri.
  • Potniki, ki si želijo raziskovati Slovenijo in okolico ali pa od tu potovati naprej, pa bodo lahko izbirali med letoma iz Pariza ob 13.40. uri in ob 21.05.uri.

»Uvedba dodatnega leta iz Ljubljane v Pariz bo prinesel odlično povezanost z ostalimi destinacijami, kamor leti Air France. Ure poletov pa so idealne za načrtovanje vikend pobega v Pariz.

S povečanim obsegom storitev bo Slovenija kmalu pozdravila veliko tujih turistov z vseh koncev sveta,« je povedala regijska direktorica prodaje skupine Nizozemske letalske družbe -Air France ldiko Mc Partlin-Kiss

Zanimanje za potovanja se vrača 

V družbi Air France bodo to poletje leteli na kar 200 različnih destinacij in obseg letov povečali na 90 % prometa iz leta 2019. 

V poletnih mesecih bodo pri Air France odprli kar nekaj novih lokacij:

  • Z letališča Paris-Charles de Gaulle bodo namreč leteli čez ocean v Quebec, na grški Zakintos in v prestolnico Albanije Tirano, ki privablja čedalje več turistov.
  • Z drugega pariškega letališča, Paris-Orly, pa se bo mogoče odpraviti v afriški mesti Alžir in Tunis ter v špansko mesto Palma de Mallorca na Balearskih otokih.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice