Vir: Instagram, Špela Grošelj.
Leto 2020 je bilo burno tudi na ljubezenskem področju. Kar nekaj parov na domači in tuji sceni je končalo svojo ljubezensko pravljico.

Nepričakovano so se razšle poti pevke Špele Grošelj in nekdanjega vojaka Gregorja Poljanca Kirscha. Po petih letih zveze sta se v času prvega vala epidemije razšla. Razhoda nista želela komentirati, a sodeč po objavah na družbenih omrežjih ostajata v dobrih odnosih. 

Vsak svojo pot sta v letu 2020 ubrala tudi pevka Lea Sirk in glasbeni producent Gaber Radojevič. Skupaj imata dve hčerki, Ael in Sio. Zavoljo njiju ostajata v dobrih odnosih. 
 

Po dveh desetletjih zveze, od tega sta bila deset let poročena, sta se razšla profesionalna plesalca Jurij in Jagoda Batagelj. V tem času se jima je rodila hči Iva Valentina, ki je letos praznovala svoj 4. rojstni dan.
 

Pred kratkim je v javnost prišla novica o ločitvi  komika Tadeja Toša in hrvaške igralke Dore Fišter. Poročena sta bila 14 let, v zakonu so se jima rodili trije otroci. To leto pa se je njuna ljubezenska pravljica zaključila. 
 

V tujini je odmeval razhod igralke Megan Fox in Briana Austina Green, ki se ga morda spomnite s priljubljene serije Beverly Hills. Ločila sta se po desetih letih zakona, skupaj imata tri sinove. Po poročanju tujih medijev, sta oba že našla novo ljubezen. Megan je na svojem Instagram profilu delila sliko s svojim novim izbrancem, glasbenikom znanim pod imenom Machine Gun Kelly. 

Svojo ljubezensko zgodbo sta končala tudi zvezdnika Miley Cyrus in Cody Simpson. Skupaj sta bila devet mesecev, letos pa sta se odločila, da gre vsak svojo pot. Pevka je bila pred tem poročena z Liamom Hemsworthom, ločila sta se poleti 2019. 

Še en rekord, tokrat v najkrajšem zakonu, je postavila zvezdnica Obalne straže Pamela Anderson. Tudi njej peti zakon se na žalost ni obnesel. Z Jonom Petersom je bila poročena natanko 12 dni. Peters naj bi Andersonovo zapustil kar preko SMS sporočila, zaradi svoje nekdanje zaročenke. 
 

Starejše novice