Slika je simbolična (Foto: Bobo).
Uredništvo
Sre, 31.8.2022 08:21
V zadnjem dnevu so imeli ljubljanski policisti polne roke dela. Med drugim so obravnavali štiri prometne nesreče, v kateri so se udeleženci lažje poškodovali.

Včeraj, okoli 18. ure, se je v naselju Videm zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in kolesar. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica pri vključevanju v krožišče odvzela prednost kolesarju, ki je že vozil po krožišču. Pri tem se je kolesar lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, nekaj pred 15. uro, se je na Cesti 24. junija v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesar. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v kolesarja. Pri tem se je kolesar lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek. 

Včeraj, okoli 12. ure, se je na Šmartinski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik mopeda, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval.

Včeraj, okoli 9. ure, se je na Ciril Metodovem trgu v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bila samoudeležena kolesarka, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padla in se lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Starejše novice