FOTO: Radarji v Pomurju (Facebook)
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pet, 6.8.2021 12:36
Že dve prometni nesreči na pomurski avtocesti danes.

Prometno-informacijski center za državne ceste sporoča, da je pomurska avtocesta zaprta med Pernico in razcepom Dragučova proti Mariboru.

Ena oseba umrla, dve še vkleščeni v vozilu

Promet je preusmerjen na regionalno cesto. Po prvih informacijah objavljenih na spletni strani Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje je prišlo do prometne nesreče.

Mariborski policisti so sporčili, da so bili ob 11.32 bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti A5, med Pernico in Mariborom, pred razcepom Dragučova

Trčili sta dve vozili. Po dosedanjih podatkih je ena oseba umrla, dve sta še vkleščeni v vozilu. Na kraju so policisti, reševalci in gasilci, ki rešujejo poškodovane.

Avtocesta A5 je v smeri proti Mariboru zaprta, obvoz je urejen na izvozu Pernica.

Na kraj prometne nesreče se odpravljata dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča v Mariboru in dežurna državna tožilka iz ODT v Mariboru.

FOTO: Radarji v Pomurju (Facebook)

Do prometne nesreče pa je na istem odseku avtoceste prišlo tudi pred priključkom Sveti Jurij ob Ščavnici v smeri Lendave. Tam je zaprt vozni pas.

Vzrok nesreče vožnja v nasprotno smer?

Nekaj minut pred samo nesrečo je Prometno-informacijski center za državne ceste poročal, da na pomurski avtocesti med razcepom Dragučova in priključkom Pernica vozi vozilo v nasprotno smer.

Policija te informacije še ni potrdila.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice