Ljubljanainfo
Pet, 3.11.2023 10:17
Poslovila se je dolgoletna voditeljica radijskega programa.

Sodelavci in poslušalci Radia Maribor so zaviti v žalost. Na prvi novembrski dan je dolgoletna moderatorka Metka Perko za vedno zaspala. 

»Prehitro. Kar naenkrat. Zakaj? Neverjetno se zdi, da se poslavljamo od radijske kolegice, voditeljice, napovedovalke, moderatorke Metke Perko, ko pa jih je štela šele dobrih 51,« so ob tem zapisali na Rtvslo.si: »Mladenka tega časa, na vrhuncu moči, ustvarjanja, izkušenj, je bila skoraj tri desetletja eden najprepoznavnejših radijskih glasov Radia Maribor

Poslušali smo jo lahko v Minutah za zdravje, v Zeliščarnici in Modrosti narave. S poslušalci je v omenjenih oddajah delila izkušnje medicine, moči zelišč in narave.

Prav tako je vodila nočni program in pripravljala terenska oglašanja. V oddaji Sejemo nasvete sta z Mišo Pušenjak pomagali mnogim.

»Bila si moja druga polovica obdobja jutranjih dvojic, kot včeraj pa se spomnim julijskega klica, ki je napovedoval slabe novice, a sva zaključila z »Glej, bo že, more bit.« Žal, ni šlo,« je zapisal Robert Levstek, odgovorni urednik Radia Maribor.

Starejše novice