Slika je simbolična.
Uredništvo
Tor, 18.7.2023 08:38
Ljubljanski policisti so imeli v zadnjem dnevu polne roke dela, med drugim so obravnavali kar 21 prometnih nesreč.

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 643 klicev, 197 za posredovanje v interventnih dogodkih. 

Pri prometni varnosti so obravnavali 21 prometnih nesreč z materialno škodo in osem nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo. 

Med drugim se je včeraj, okoli 18.30, na Bokalovi ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bila samoudeležena kolesarka, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padla in se lažje telesno poškodovala. V postopku pa je odklonila preizkus alkoholiziranosti. Policisti vodijo prekrškovni postopek. 

Prav tako se je včeraj, okoli 13. ure, na ljubljanski obvoznici med Rudnikom in Barjem zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist.

Do prometne nesreče je prišlo, ker je motorist pri menjavi prometnega pasu trčil v vozilo in sta skupaj s potnico padla po vozišču. Pri tem sta se oba lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek. 

Včeraj, okoli 12. ure se je v Velikih Laščah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in motorist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica pri vključevanju v promet na prednostno cesto, odvzela prednost motoristu. Pri tem se je motorist lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek. 

Ne nazadnje pa se je včeraj, okoli 11.30, na Tržaški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist.

Do prometne nesreče je prišlo, ker je motorist zaradi prekratke razdalje trčil v vozilo, ki je se je pred njim ustavilo zaradi razmer v prometu. Pri tem se je motorist lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Starejše novice