Ljubljanainfo
Tor, 18.7.2023 08:00
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 18. julija 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Današnji dan je odličen, da boste premagali vse obstoječe strahove glede zaupanja svojim instinktom ali samostojnosti na določenih področjih svojega življenja. To je čudovit proces, ki krepi vašo moč.

Pred vami je več lekcij o neodvisnosti in samozadostnosti. Luna se danes premakne v vaš ustvarjalni sektor in poudarja vašo potrebo po uživanju in zabavi.

Bik

20. april - 20. maj

bik

Vaša pozornost se pogosteje obrača na duhovnost, odmore in počitek ali pomladitev. Današnji dan je idealen da posvetite ustrezno pozornost svojemu notranjemu svetu in duševnemu zdravju.

Luna se premakne v vaš sektor doma in družine, kar nakazuje, da se morate osredotočiti, ponovno zbrati in povezati s svojimi temeljnimi potrebami.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Danes je dan, ki je idealen za sklepanje ali krepitev prijateljstev. Povežite se s prijatelji in se sprostite v dobri družbi. Današnja Luna spodbuja vašo radovednost in željo po razvejanosti.

Danes ste najbolj srečni z malo raznolikosti - trenutno vas ne zanima brezživljenjska rutina.

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Čas je, da stopite na plano in se okrepite. Ker se Luna danes usmerja v vašo solarno drugo hišo, se vaša čustva ponavadi umirijo. Vaše osebne izkušnje in cilji so bili v središču pozornosti, danes pa vas bolj zanima upočasnitev, da bi cenili to, kar imate.

Gre bolj za gradnjo, ukoreninjenje in gnezdenje kot za inovacije in navdušenje. Potrebujete bolj predvidljiv in varen tempo.

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Danes je dan za spoznavanje vaše po samoizražanju skozi nerutinske študije, prizadevanja in izkušnje.  Čas je, da se izzovete, da se lotite novih dejavnosti, zgradite svojo vero in nahranite svojega duha.

Luna se danes premika v vaše znamenje in vi prihajate iz svoje lupine. Pojavi se vaša potreba po več čustvene barve in povezanosti s svetom okoli vas.

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Naučili se boste ne le posvečati posebne pozornosti svojemu zaslužku in praktičnim zadevam, temveč se boste med tem posvetili tudi svojim duhovnim, spolnim in čustvenim potrebam.

S premikom čustvene Lune v sektor vaše karte, ki deluje v zakulisju, niste tako opazni in bolj nagnjeni k umiku iz zahtev vsakdanjega življenja. 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Izzivi in nagrade bodo prišli iz združevanja ali partnerstva. S partnerstvom in sodelovanjem boste bolj verjetno dosegli notranje ravnovesje, ki je potrebno za dosego vaših ciljev.  

Luna se danes premakne v vaš socialni sektor in vas spodbuja, da se osredotočite na lahkotnejše, bolj družabne izkušnje.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Danes je dan, da vložite energijo v svoje delo in zdravje ter vložite dodatno energijo in ljubezen. Več kot vložiš v te stvari, več ti vračajo. To bo nekoliko žongliranje, vendar je ravnotežje med vašimi zelo resničnimi potrebami n služenju drugim zdaj nujno in kritično.  

To je lahko dober čas, da se posvetite svojim praktičnim zadevam.

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Morda boste morali nekaj pozornosti opustiti svojim obveznostim do zunanjega sveta, da boste lahko razvili svoje ljubezenske odnose ali da boste uživali v nekaj osebnega časa in ustvarjalnih priložnostih, da se boste lahko počutili popolne in cele. Če to storite, lahko imate čudovite koristi. 

Danes se Luna premakne v vaš duhovni sektor in vas spodbuja k iskanju novih in drugačnih dejavnosti izven vaše običajne rutine.

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Danes je dan za gradnjo in razvoj vašega doma in družinskega življenja. Ključnega pomena je, da si v tem opolnomočnem ciklu vzamete nekaj časa za svoje čustveno življenje.

Luna se danes premakne v vašo solarno osmo hišo. Danes ste nagnjeni k temu, da izberete nekaj posebnega in se osredotočite na to, namesto da bi razpršili svojo energijo.

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Čas je, da razvijete svoje komunikacijske sposobnosti in uživate v bolj lahkotnih klepetih, povezavah, študiju in osebnih interesih. Doseganje je lahko najbolj koristno v prihodnjem obdobju.

Senzibilizirate se za potrebe in komunikacijo drugih in ta proces vam lahko pomaga osvoboditi živčne napetosti in pritiska. V idealnem primeru vam omogoča, da dosežete več sreče in notranjega ravnovesja. 

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Današnji dan prinaša izzive, prinaša učenje o vaših vrednotah in lastni vrednosti. Osebni dohodki in dragocenosti ali imetje so v močnem fokusu v prihajajočem obdobju.

Učite se biti odvisni sami od sebe in s svojim trudom vzpostavljaš svojo lastno vrednost. Na srečo so nagrade za to ogromne. 

Starejše novice