Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pet, 17.11.2023 07:57
Policijska uprava Ljubljana poroča dogajanje v preteklih štiriindvajsetih urah. Kaj se je dogajalo?

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 634 klicev, od tega 198 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. 

Od tega se jih je 58 nanašalo na  kriminaliteto, 50 na javni red in mir, ter 66 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 15 tatvin, pet vlomov (v enem primeru je ostalo pri poskusu), nasilništvo in štiri primere poškodovanja tuje stvari. Posredovali so v dveh primerih nasilja v družini, kjer je bila izrečena prepoved približevanja.

Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo, nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami in nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami. Štirim večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli vozila.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali devetkrat na javnem kraju (ena oseba je bila pridržana) in petkrat v zasebnem prostoru.

Policisti Policijske uprave Ljubljana so v zadnjih 24 urah obravnavali sedem nezakonitih prehodov državne meje.  

Številni vlomi

Na Viču je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je bil odtujen nakit in gotovina. Materialna škoda znaša okoli 7000 evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder so odtujili gotovino in bančno kartico. Materialna škoda znaša okoli 1000 evrov.

V Kočevju je bilo vlomljeno v poslovni prostor, kjer pa policisti ogled še opravljajo.

V Mostah je bilo vlomljeno v trgovino, od koder so bile odtujene pametne ure. Materialna škoda znaša nekaj tisoč evrov.

Traktor padel na voznika, slednji na kraju nesreče umrl

Včeraj, nekaj pred 12. uro so bili obveščeni o nesreči pri delu na območju Moravč. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 69 letni moški oral njivo, ko se je traktor v ovinku prevrnil in padel na voznika traktorja

Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl. Opravljen je bil ogled kraja nesreče o vseh okoliščinah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice