Ljubljanainfo
Pon, 30.5.2022 10:21
Ponoči se je v Mariboru, na desnem bregu Drave, zgodil umor. Po prvih informacijah naj bi 31-letnica namreč zabodla svojega moža.

Ponoči se je v Mariboru, na desnem bregu Drave, zgodil umor. Po prvih informacijah naj bi 31-letnica namreč zabodla svojega moža.

Do grozljivega zločina naj bi prišlo okoli 22. ure, ko sta se na desnem bregu Drave sporekla mož in žena. 31-letnica je po poročanju Večera pograbila nož in z njim zabodla svojega 36-letnega moža.

Temu naj bi uspelo zbrati dovolj moči, da je sedel v avto in se napotil v Univerzitetni klinični center Maribor. Ali mu je pri tem kdo pomagal, še ni znano. A 36-letniku do bolnišnice ni uspelo priti, saj so bile poškodbe zanj prehude in je na poti v vozilu umrl, še poroča Večer.

Smrt 36-letnika potrdili tudi mariborski policisti

Prve informacije so sporočili tudi s Policijske uprave Maribor. In sicer so bili okrog 22.41 obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo. Vozilo so policisti našli v bližini kraja nesreče, na Studencih v Mariboru, in v njem 36-letnega moškega, ki ni kazal znakov življenja

Kot je sporočila Anita Kovačič Čelofiga, tiskovna predstavnica mariborske policijske uprave, so v nadaljevanju policisti zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja, odvzeli prostost 31-letni ženski

»Po doslej zbranih obvestilih in na podlagi ogleda je bilo ugotovljeno, da je bil moški predhodno poškodovan na drugem kraju. Policisti in kriminalisti so zavarovali kraj,« so še sporočili mariborski policisti.

Ogled, ki se ga je udeležila dežurna državna tožilka iz Okrožnega državnega tožilstva Maribor, je vodil dežurni preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Mariboru. Več informacij o samem umoru pa bo znanih jutri.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice