Vir: Instagram profil Bryan Adams
Selma Špendl
Pon, 7.11.2022 11:16
Legendarni kanadski glasbenik Bryan Adams, dobitnik več grammy nagrad, se v okviru svoje nove turneje »So happy it hurts« vrača v Slovenijo, kjer bo nastopil v dvorani Stožice.

Bryan Adams, roker, ki je tudi med širšo javnostjo poznan po svojem posluhu za baladerstvo, se je tako v srca svojih oboževalcev, kot tudi množič zapisal s svojima dodobra poznanima uspešnicama »Please forgive me« in »Everything I do I do it for you«.

Adams se sicer lahko pohvali z ogromnim repertoarjem uspešnic, tem pa se zdaj pridružuje tudi 15. studijski album, v sklopu katerega se je priljubljeni glasbenik tudi podal na evropsko turnejo, znotraj katere bo naredil postanek tudi v Sloveniji.

Roker se bo s svojim dolgoletnim bandom ustavil v Ljubljani, 4. decembra letos, kjer bo pred več tisoč glavno množico nastopil v dvorani Stožice.

Koncert kanadskega glasbenika, bi se sicer moral odviti že februarja, a je bil zaradi zdravstvenih razlogov Adamsa prestavljen na konec letošnjega leta.

Na Eventimu sporočajo, da vsi, ki jim novi datum koncerta ne ustreza, lahko vstopnice od 22. februarja 2022 do 8. marca 2022 vrnejo na prodajnem mestu, kjer so vstopnice kupili.

Starejše novice