Slika je simbolična
Patricija Fašalek
Pon, 9.5.2022 18:15
Alica je zabredla v Ljubljano in tudi tukaj našla svojo Čudežno deželo. Časa zmanjkuje, morate jo rešiti, sporočajo organizatorji dogodka CluedUpp.

V vročih brezdelnih poletnih dneh se bo mogoče v Ljubljani zabavati na unikaten in poseben način: 6. avgusta boste lahko obiskovalci prestolnice skočili v zajčjo luknjo ter se znašli v neverjetnem svetu dogodivščin, spletk in v realnem svetu nemogočih doživetij.

Za en dan se bodo ljubljanske ulice spremenile v čudežno deželo, ki bo spominjala na velikansko sobo pobega. 

Kako poteka reševanje Alice? Udeleženci bodo reševali uganke, ki bodo postajale vse bolj nenavadne, hkrati pa se bodo srečevali z nagajivimi izzivi in nalogami, s katerimi bodo razkrivali temne zarote, ki se pletejo v samem srcu Čudežne dežele.

Kakšna so pravila igre?

Z eno vstopnico bo lahko igrala celotna ekipa. Ekipo lahko sestavlja do šest odraslih, za otroke pa bo udeležba brezplačna.

Za to posebno priložnost organizatorji vabijo udeležence, da se skupaj z ekipo oblečejo v posebne kostume, s katerimi se bodo lahko še bolj vživeli v norosti čudežne dežele. 

Dogodek je namenjen unikatnemu in inovativnemu spodbujanju preživljanja kakovostnega časa s svojimi bližnjimi ali sodelavci. Organizatorji so tovrstne aktivnosti organizirali že na 1200 lokacijah v 55 državah po vsem svetu, udeležilo se jih je več kot milijon ljudi. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice