Vir: Facebook UKC Ljubljana
Profile picture for user STA STA
Ustvarjeno dne
Tor, 21.12.2021 21:22
Luka Dončić je 200 otrokom na Pediatrični kliniki Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani za božične praznike podaril igrače in druge potrebščine.

Luka Dončić je zbral na stotine igrač, od plišastih živalic za dojenčke do lesenih igrač za malčke, hišic s punčkami, lego kock, helikopterjev, avtomobilčkov in tovornjakov.

Podaril jih je 200 otrokom na Pediatrični kliniki v Ljubljani. 

Mlajši najstniki so dobili visokotehnološke slušalke, vsi otroci pa so za povrh prejeli še darilni bon, s katerim si bodo lahko, ko bodo zapustili bolnišnico, kupili še kakšen priboljšek.

Posnel tudi video sporočilo 

Poleg tega je vsak otrok dobil podpisano fotografijo Luke Dončića s posvetilom ter pulover s kapuco ali majico s kratkimi rokavi.

Ob tem je Luka posnel še video sporočilo, ki ga je lahko vsak otrok pogledal v svoji bolniški sobi.

Misli nanje

»Ti otroci preživljajo zelo težke trenutke. Upam, da jim lahko s svojo pozornostjo pričaram vsaj malce veselja v teh zanje zelo težkih časih,« pravi Luka Dončić.

»Želim si, da bi se kmalu bolje počutili in ozdraveli ter se vrnili k temu, kar v življenju najraje počno. Mislim nanje in želim vsem tem otrokom ter njihovim družinam čim bolj srečno novo leto 2022,« je še dodal Dončić.

Izjemno hvaležni za darila

»Trudimo se, da bi otrokom ponudili udobno in prijetno okolje, še posebej pa smo hvaležni za takšne donacije in podporo iz okolja. Dejstvo, da je Luka Dončić, slovenski športni heroj in idol, našel čas in dobro misel za te otroke, je res nekaj neverjetnega.

Izjemno hvaležni smo mu za vse, kar je naredil in s tem pričaral nasmehe na obraze vseh teh otrok. Še posebej je to pomembno zdaj pred božičnimi prazniki,« je ob tem povedal Marko Pokorn, predstojnik Pediatrične klinike Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice