Foto: Branka Keser
Patricija Fašalek
Pet, 29.7.2022 16:00
Letošnja izvedba mednarodnega turnirja Ljubljana Beach Volley bo nekaj posebnega, saj je v Sloveniji prvič predstavljena prenovljena svetovna serija v odbojki na mivki Volleyball World Beach Pro Tour Futures Ljubljana.

Turnir Volleyball World Beach Pro Tour Futures Ljubljana se je začel včeraj, 28. julija, v Športnem parku Ludus v Črnučah. Na sporedu so bili kvalifikacijski obračuni za glavni del turnirja Ljubljana Futures, kjer se je šestnajst ekip v ženski in moški konkurenci med seboj pomerilo za štiri mesta, ki vodijo na glavni turnir. 

Glavni turnir se je pričel danes zjutraj. Dogajanje je bilo razdeljeno na dva dela: V Športnem parku Luduš Črnuče je potekal skupinski del tekmovanja za moške in ženske, na Kongresnem trgu pa Državno prvenstvo mladih obeh spolov. 

Zvečer nas na obeh prizoriščih čaka še ena tekma.

Sledi izločilni boj

Izločilni boj bo svoje mesto zavzel jutri, 30. julija, polfinalne tekme ter ženski in moški finalni obračuni pa bodo na sporedu v nedeljo, 31. julija. 

Prav tako se jutri, na soboto, začenja tekmovanje v para odbojki na mivki. To si bo mogoče ogledati v Športnem parku Ludus Črnuče s kvalifikacijskimi tekmami. Dan kasneje bodo na sporedu tekme v skupinskem delu tekmovanja. 

V ponedeljek, 1. avgusta, pa se bo dogajanje preselilo na Kongresni trg, kjer se bodo odvili zaključni boji tekmovanja.

Vstopnine za ogled tekem ni. Vsi ljubitelji odbojke, ki ne bodo uspeli dobiti sedišča na tribunah, si bodo tekme lahko ogledali preko velikega LED zaslona, ki bo postavljen na Kongresnem trgu, sporočajo organizatorji.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice