Ljubljanainfo
Pon, 20.11.2023 20:00
Tako čudovite na pogled, pa tako slastne! Tortice, piškoti, peciva ... Le kdo ne mara teh sladkih razvad? A kje so najboljše, na katero slaščičarno prisegate?

Slaščičarne so čarobni kotički, kjer se srečajo umetnost in okus, so prostori, kjer se združita kreativnost in spretnost, saj slaščičarji ustvarjajo prave mojstrovine iz sladkih sestavin.

Vsaka slaščičarna ima svoj unikaten slog in ponudbo. V njih lahko najdemo torte, piškote, pecivo, slaščice, sladoled in še mnogo več. Pogosto lahko izbiramo med tradicionalnimi recepti in inovativnimi sladicami, ki nas presenetijo s svojo kreativnostjo in okusi.

Slaščičarne so del naše kulinarične dediščine in pomemben del gastronomske kulture. A prav vsak izmed nas ima svojo priljubljeno.

Izbrali ste!

Bralci ste izbrali! Najboljše slaščice po mnenju bralcev Ljubljanainfo postrežejo v Slaščičarni Rašica, namenili ste jim 41,7 odstotka glasov.

Sledi Cacao, ki ste mu namenili 16,7 odstotka glasov, na tretjem mestu pa je pristala Maja z Majinimi tortami iz Domžal. Slednji ste namenili 11,1 odstotka glasov.

Komentarji (1)

Borgoth (ni preverjeno)

Enkrat sem bil v slaščičarni Mihalek v Šiški in nikoli več! Najprej sem čakal dobrih 5 minut nakar se je prikazala gpstarejša gospa s polnimi ust!? Ves čas kar sva govorila je mlela tisto kar je žvečila kar po domače kot, da sva na pikniku, nobene prijaznosti.., obnašala se je kot, fa sem odveč!?! To ni način! Če ne moreš stranke normalno oostreči potem raje ne strezi! Kultura mora biti ne glede na vse!

Starejše novice