zalastritof
Sre, 31.8.2022 18:00
Na prvi dan novega šolskega leta bo v Cukrarni javni posvet in druženje, namenjeno idejam o tem, kako lahko mladi soustvarjajo svoje mesto.

Na prvi dan novega šolskega leta bo med 17. in 20. uro javni posvet in druženje v in pred Galerijo Cukrarna, kjer bodo izmenjali poglede, ideje in razmisleke o tem, kako oblikovati program in skupnost, kjer lahko mladi uresničujejo svoje ideje, živijo skupnost in sanjajo ter soustvarjajo svoje mesto, izpostavljajo na spletni strani Mestne občine Ljubljana.

Na lokaciji nekoč stanovanjskega dela tovarne sladkorja v štirih nadstropjih, na dva tisoč kvadratnih metrih površine nastaja vozlišče prihodnosti - prostor, katerega gonilna sila so mladi. Tam bo svoj dom našel tudi Mestni inkubator, kjer mladi snujejo, načrtujejo in uresničujejo ideje v in za mesto.

»Del Mestnega inkubatorja lahko postanete tudi vi! Če vas notranji klic žene k soustvarjanju prihodnosti, kjer sta pomembna sočutje in skupnost, vam že zdaj odpiramo vrata in vas srčno vabimo, da se snidemo na prvi šolski dan,« so pozvali na občini. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice