Foto: Bobo
Ljubljanainfo
Ned, 20.11.2022 21:34
Nataša Sukič iz Levice, ki ji javnomnenjske raziskave napovedujejo drugo mesto, za njihovo listo pričakuje dober rezultat, a težko špekulira, dokler glasovi ne bodo dokončno prešteti.

Da aktualni župan Zoran Janković, ki mu javnomnenjske ankete napovedujejo zmago, Levice ni omenil med potencialnimi kandidatkami za koalicijska pogajanja, Nataše Sukič ne preseneča, saj je prav Levica tista, ki je najbolj kritična do njihove stanovanjske in zelene politike.

Jo je pa po drugi strani presenetila volilna udeležba, lokalne volitve so izjemnega pomena.

»Ne vem, ali so ljudje dejansko utrujeni od volitev, mi je pa žal, da je tako.« Kljub temu se zahvaljuje vsem, ki so si čas za volitve kljub temu vzeli in ji namenili svoj glas.

Nataša Sukič sicer v primeru izvolitve obljublja svežo energijo, demokratičnost, odpravo pretirane turistifikacije, sodelovanje s civilno družbo in človeka pred kapitalom. 

Ravno tako ne bi gradila garažnih hiš, ampak bi vzpostavila popolnoma nov koncept mestnega prometa ter pričela načrtovati tramvaj, kajti pred vrati je podnebna kriza in ukrepati je treba čimprej.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice