Vir: Facebook, Mama kuha
Ljubljanainfo
Pet, 3.2.2023 19:33
Znana vplivnica Vita Starman, ki je svoje sledilce razvajala s slastnimi recepti za najmlajše, je čez noč ostala brez enega izmed poglavitnih virov zaslužka. Njen Instagram profil Mama kuha, so izbrisali.

Mnogi menijo, da zaradi izbrisa oziroma deaktivacije profila na družbenem omrežju ni treba izgubljati živcev, vendar za nekatere posameznike podoba na družbenih omrežjih predstavlja vir zaslužka.

Tudi Mariborčanka Vita Starman, bolj znana kot Mama kuha, je zadnjih pet let trdno gradila svoj Instagram profil, vendar je ves trud šel v nič.

Nedolgo nazaj so ji izbrisali profil, s tem ni izgubila zgolj sledilcev, ampak vse spomine in zgodbo, ki jo je ustvarjala skozi leta.

»Da v norem svetu, ki drvi v napačne smeri, kjer se pozablja na vrednote, spoštovanje in odnose - ne pozabimo! Moj cilj in želja je bila in ostaja, da pomagam graditi lepšo in prijaznejšo prihodnost, v prvi vrsti za svoje otroke in za vse ostale,« je zapisala ob neljubem dogodku.  

Ob tem je prejela mnogo podpore od ostalih vplivnic in ljudi, ki so jo z veseljem spremljali.

Kljub deaktivaciji profila se je Mama kuha kaj kmalu postavila nazaj v pogon, njen začasni Instagram profil vita.starman ima že več kot deset tisoč sledilcev. 

Starejše novice