Vir: posnetek zaslona
Ustvarjeno dne
Pet, 7.10.2022 13:55
V zadnjih dneh je za veliko zaskrbljenih pogledov poskrbel video, ki prikazuje žensko, ki v prtljažnik daje laboda. Ga je res ukradla? To je ugotovila policija.

Po družbenih omrežjih se te dni širi posnetek, ki buri duhove.

Na TikToku je zaokrožil posnetek, ki prikazuje žensko, kako v deževnem vremenu v prtljažnik daje veliko kartonasto škatlo. V škatli pa je labod

Ker iz posnetka ni razvidno, ali gre za krajo laboda, ali je bila ženska poklicana, da labodu pomaga, smo vprašanja o tem naslovili na Policijsko upravo Ljubljana.

Policisti niso zaznali kaznivega dejanja

Po zaznavi posnetka v medijih so policisti preverili dogodek in ugotovili, da je bil posnetek narejen 30. septembra 2022, na območju Most. Policisti so ugotovili, da v navedenem primeru ni šlo za krajo.

»Labodjega mladiča so zaposleni na Veterinarski fakulteti v Ljubljani odpeljali na kontrolo njegovega zdravstvenega stanja in ga nato še isti dan vrnili v njegovo naravno okolje,« so pojasnili ozadje. 

V dogodku znaki kaznivih ravnanj niso bili zaznani. 

Ob tem policisti vse občane pozivajo, da v kolikor opazijo sumljiva ravnanja posameznikov, ki dajejo videz storitve prekrška ali kaznivega dejanja, o tem takoj obvestijo policijo na številko 113 ali anonimno na 080 1200.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice