zalastritof
Čet, 10.2.2022 12:50
V prihodnjem letu se McDonaldsu izteka najemna pogodba za prostore na Čopovi ulici v Ljubljani. Bo strogi center mesta ostal brez te priljubljene restavracije?

V javnosti je završala novica, da bodo kmalu zaprli McDonald's na Čopovi ulici v prestolnici.

Že marca lani je podjetje Alpe-Panon, ki je nosilec franšize McDonald's v Sloveniji, za Ljubljanainfo sporočilo, da preučujejo več prejetih ponudb za lokacije v centru Ljubljane.

Zatem so se pojavile govorice, da se priljubljena restavracija s hitro hrano seli v nekdanje prostore kavarne in slaščičarne Zvezda na Kongresni trg, ki so se izkazale za napačne, pojavila pa so se tudi ugibanja o tem, da naj bi novi McDonald's odprli v prostorih, kjer je bila včasih Soba 102.

Kaj pravijo pri McDonald'su?

Na naša vprašanja, povezana z govoricami o načrtovani selitvi restavracije, so iz McDonald'sa odgovorili:

»Najemna pogodba za to lokacijo se nam izteče v začetku leta 2023, zato smo še v fazi dogovorov, kako naprej.«

Kljub temu, da so stanovalci Cankarjeve ulice, kjer je v pritličju pred časom obratoval lokal Soba 102 v lasti Jana Plestenjaka, dobili obvestilo, na katerem je zapisano, da je novi najemnik pritličnih prostorov prav McDonald's in da so se pričela obnovitvena gradbena dela, ki bodo predvidoma trajala do konca letošnjega aprila, te informacije pri McDonalds'u niso potrdili.

»Glede lokacije na Cankarjevi ulici v Ljubljani, nekdanja restavracija Soba 102, vam zaenkrat ne moremo podati nobenih informacij, ker smo še v fazi projektiranja,« so sporočili. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice