Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Čet, 30.3.2023 14:00
Odprl se bo Ma Cherie, ki že deluje v Tivatu v Črni Gori.

V stavbi na Borštnikovem trgu 2 v centru Ljubljane, v neposredni bližini Filozofske fakultete in Fakultete za strojništvo, se je zamenjalo že kar nekaj najemnikov.

Morda se bodo nekateri Ljubljančani še spomnili, da je bil na lokaciji včasih Študentski servis, nato Študentska čitalnica, pa kavarna Borštnik. Zadnja tri leta v prostoru domuje bistro Linda, ki je Ljubljančane razvajal s sezonskimi jedmi z vsega sveta.

A kdor je v zadnjem času hodil mimo, je verjetno opazil, da je Linda zaprta. Na lokaciji pa se bo po naših informacijah že kmalu odprlo nekaj novega.

Gre za 'brunch' lokal Ma Cherie, ki je že odprt v Črni Gori, v mestu Tivat, podružnica pa zdaj prvič prihaja tudi v Ljubljano.

Sodeč po objavah na profilu matičnega lokala ponujajo naravnost slastne palačinke, jajčka, rogljičke, sendviče, kavne in sadne napitke, skratka vse, kar bi si Ljubljančani lahko zaželeli v času med zajtrkom in kosilom, ki je rezerviran za brunch.

Kdaj točno se bo odprl ljubljanski Ma Cherie, zaenkrat še ni znano, ekipa lokala je na instagramu najavila le, da Ma Cherie začenja svojo pot v Ljubljani, vse ostale informacije pa bodo objavljali sproti.

Starejše novice