Selma Špendl
Tor, 29.11.2022 15:55
V ljubljanski BTC prihaja drugi dobri mož Božiček, in to kar na pravem Coca Cola tovornjaku.

Ta petek, 2. decembra 2022, boste lahko v nakupovalnem središču BTC obiskali praznični Coca-Cola tovornjak, ki se bo na svoji poti čez Evropo ob 16. uri ustavil tudi v Ljubljani pred Cityparkom.

Ne samo, da se boste lahko na pravem Coca Cola tovornjaku srečali z Božičkom, po tovornjaku se boste lahko tudi sprehodili in se posladkali z darilci, ki jih bodo delili Božičkovi pomagači.

Na voljo bodo tudi bogate nagrade, kot recimo potovanje na Japonsko za 2 osebi. S seboj boste lahko tudi že prinesli svoja božična darila, ki vam jih bodo pridne božičkove pomagačice popolnoma brezplačno zavile.

Druženje bo možno vse od 16. do 20. ure. Svoj obisk so napovedali tudi marikateri znani vplivneži, kot recimo Lepa Afna.

Coca Cola kot simbol božiča

Ena najbolj priljubljenih gaziranih pijač na svetu (ki je nastala po nesreči) je danes ravno zaradi svojega rdečega tovornjaka Coca-Cole, ki ga vozi ikonična podoba Božička kultni simbol božiča.

Božična ikona se je rodila leta 1993, ko so na televiziji prvič nastopili polarni medvedi Coca-Cole.

Nekaj let pozneje, leta 1995 pa so v ZDA še uvedli božične tovornjake Coca-Cole, ki so z očarljivo zimsko pokrajino in zdaj že dodobra poznano glasbo Prazniki prihajajo (ang. Holidays are Coming), hitro postali pravi simbol božiča.

Pri Coca Coli so za vključitev Božička na rdečem tovornjaku odločili, ker so iskali način kako zmanjšati sezonskost izdelka in spodbuditi ljudi, da ga uživajo tudi v zimskih časih.

 

 

Starejše novice