Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Tor, 14.3.2023 20:00
Obiščete lahko Garažno razprodajo na Taboru in Vintage Kilo Sale v atriju Pošte na Čopovi ulici.

Pomlad je pred vrati in morda ste si tudi vi zaželeli zopet malo osvežiti svojo garderobo. Ker v uredništvu Ljubljanainfo podpiramo trajnostne modne odločitve, smo vedno na lovu za dogodki in prostori, kjer je mogoče dobiti kakovostna in unikatna oblačila iz druge roke.

Ta konec tedna se v Ljubljani obetata kar dva: vrača se priljubljena Garažna razprodaja na Taboru, poleg tega pa v Ljubljano prvič prihaja mednarodni Vintage Kilo Sale avstrijskega kolektiva BeThrifty, največja razprodaja rabljenih oblačil v Sloveniji, kjer bo mogoče oblačila iz druge roke kupovati po ceni 39 evrov na kilogram.

BeThrifty je organizator dogodkov prodaje rabljenih oblačil in spletna trgovina iz Avstrije, ki ima za cilj združiti modo in trajnost. Z edinstvenimi rabljenimi kosi v najrazličnejših velikostih in znamkah želijo doseči, da bi bili modni kupci bolj ozaveščeni, hkrati pa vdihniti modi drugo življenje. Ponujajo tudi izbrane kose nakita.

V Ljubljano tokrat prihajajo prvič, dogodek Vintage Kilo Sale pa bo potekal kar dva dni, v petek, 17. marca, od 13.00 do 19.00, in v soboto, 18. marca, od 10.30 do 18.00, v atriju Pošte na Čopovi ulici. Natančnejše termine preverite na njihovi spletni strani.

Za dogodek boste potrebovali tudi vstopnico, ki stane tri evre na osebo. Kupite jo lahko prek spleta ali na lokaciji.

Ljubljančani pa že zelo dobro poznajo Garažno razprodajo na Taboru, ki se bo to soboto, 18. marca 2023, zgodila po daljšem premoru.

Tu ne bodo na razpolago le rabljena oblačila, temveč tudi pohištvo, glasbeni izdelki, izdelki za otroke in knjige.

Potekala bo med 10. in 17. uro v veliki dvorani Športnega društva Tabor v Ljubljani.

Poleg prodajalk in prodajalcev rabljenih izdelkov bo na razprodaji gostovali člani društva Gumb, ki bodo prisotnim pokazali, kaj lahko izdelajo iz odsluženih zračnic. Nastale bodo barvite zapestnice in unikatni etuiji za mobitele.

Če imate tudi vi doma rabljene kose, ki bi jih želeli prodati, lahko na dogodek pridete kot prodajalec, ne le obiskovalec, potrebna je le predhodna prijava na naslovu [email protected].

Rezervacija prostora za prodajo z mizo stane 20 evrov, brez mize pa deset.

Starejše novice